• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzidziusiowe zachcianki

reklama
naszla mnie ochota na pizze...........w ogole ostatnio do niezdrowegop zarcia mnie ciagnie.........a jutro do babci na ''KLUCHY NA PYRACH" z bialym serkiem mniam mniam moje ulubione danie

sylwia532 pisze:
naszla mnie ochota na pizze...........w ogole ostatnio do niezdrowegop zarcia mnie ciagnie.........a jutro do babci na ''KLUCHY NA PYRACH" z bialym serkiem mniam mniam moje ulubione danie
Tez mnie ciagnie do niezdrowej zywnosci. Ostatnio na zakupach zaliczamy wszystkie Fast Foody

a ja ostatnio mialam "karpiowy tydzien" - najpierw zrobilam go w galarecie i jadlam ja na obiad przez trzy kolejne dni a następny obiad zgadnijcie co.... pieczonego pstraga. A dzis - poziomki i jezyny z serkiem waniliowym mmmmm.....

bd.lilypie.com/xzsZp2

a mnie naszło dzisiaj na frytki, ale chyba były na starym oleju, bo od 11 nic nie jem i nie mogę patrzeć na obiad, a mama się po mnie drze, że tumanek jestem, bo zamiast jeść na mieście to można było w domku zrobić - to robi teraz jak chciała - a ja przy okazji skorzystam.

reklama
azik do mnie tez pedzi PIZZA-walczylam walczylam ale sie ugielam
agao ja jakos budyni nie lubie...................ale czekoladkowy bym zjadla,najpierw zjem pizze a potem jak bedzie miejsce to wcisne i budyn :laugh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry