reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

CZESC WAM!!! WPADLAM DO WAS NZ CHWILKE ZOBACZYC JAK SIE PRZYGOTOWYWUJECIE NA PRZYJSCIE NA SWIAT DZIECIATKA!JA JUZ MAM 5,5 MIESIECZNA CORCIE I TEZ ZROBILAM DLA NIEJ MALY POKOIK ALE UWIEZCIE MI MOJ STRACH I MOJE SERDUCHO NIE POZWOLILO MI NA TO BY ZOSTAWIC MOJA CORCIE SAMA W SWOIM POKOIKU I WSTAWILISMY SWOJE LOZKO DO JEJ POKOIKU!JEST JESZCZE WIELE INNYCH PLUSOW SPANIA W JEDNYM POKOJU Z DZIECKIEM NAPEWNO ULATWIA KARMIENIE NP NOCNE A SZCZEGOLNIE W CZASIE POLOGU,TERAZ JAK SIE BUDZI W NOCY TO PRZEKRECA GLOWKE W STRONE NASZEGO LOZKA I SIE CIESZY ZE WIDZI SWOICH RODZICOW A NAJLEPIEJ JEST RANO JAK SIE OBUDZI I WIDZI ZE JA SPIE<A JA OCZYWISCIE JEDNYM OKIEM PODGLADAM>TO SIE ROZGADUJE PO SWEOJEMU I TYLKO CO JAKIS CZAS ZERKA CZY JA JUZ OTWORZYLAM OCZY! CUDOWNE PRZYWITANIE DNIA!!! A TO TYLKO TAKA MOJA OPINIA! POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE!!!!!!!!!

reklama
dzieki iwonko za wizyte, ja wlasnie rozwazam taka mozliwosc. Slyszalam nawet ze niektore mamy polecaja spac z dzieciem w łożku ale ja sie boje ze przygniote wiec napewno dzidzi bedzie mialo swoje lóżeczko. Widzialam nawet male łóżeczka przymontowane do dużego.. dla zainteresowanych zalaczam zdjecie

Niezly bajer to lozeczko ;D pewnie by sie przydalona poczatek.Ja bede miala dzidzie u nas w pokoju ale tez balabym sie z nim spac w lozku.Pozniej przeprowadze Wicia do jego pokoju i kupie nianie elektroniczna ;)

SUPER TE NIBY LOZECZKO A CO DO SPANIA RAZEM W JEDNM LOZKU TO JA TEZ SIE BALAM BO ZDARZALO MI SIE I TO NAWET CZESTO WSPOLNE SPANIE ALE PRZYNAJMIEJ JA TO BYLAM TAKA WYCZULONA ZE NAWET PRZEZ SEN NIE DRGNELAM ALE TO JUZ CHYBA W GRE WCHODZI INSTYNKT MACIERZYNSKI ALE JEDNAK NIE JEST TO WYGODNE NA DLUZSZA METE ::)

ja (okazuje sie, ze na szczescie ;)) nie mam tego problemu bo mamy jeden pokój :)) Gorzej bedzie poźniej.. ale szukamy juz czegos na zamiane :)

tez stałam przed dylematem czy z nami w sypialni czy w innym pokoiku ale ostatecznie to ja się do maluszka wyprowadzę i stopniowo będę do sypialni powracać. Jak bedę u niego to łatwiej karmić i nadzorować a jak podrośnie to stopniowo odzwyczajać, nie chce by dziecko do 9 lat spało z nami jak sie przyzwyczai a ciężko byłoby tego oduczyć podejrzewam

reklama
Elpis78 pisze:
iwonka2006 pisze:
Elpis78 JA TEZ MAM JEDEN DUZY POKOJ ALE PODZIELILISMY NA DWA MNIEJSZE A W KAZDYM JEST OKNO :p

hmm no my w sumie tez mamy 2 okna ale calosc ma 18 m, wiec małe klitki by były :)
A MY MIELISMY 15 METROW I TEN DLA DZIDZIUSIA POKOIK JEST WYSTARCZAJACY JAK NA RAZIE A DRUGI POLACZONY JEST Z KUCHNIA ROZWALILISMY SCIANE I POWSTAL W TYM MIEJSCU BAREK A W MIEDZY CZASIE TEZ MAMY NA OKU ZAMIANE MIESZKANKA ALE POCZEKAMY JAK SIE COS TRAFI NAPRAWDE DOBREGO A NA RAZIE JEST OK I WSZYSCY TO POTWIERDZAJA CO WIDZIELI PO REMONCIE!

Do góry