reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Wlasnie o czyms takim myslalam Olu a nie wiesz gdzie takie drewniane ozdobki dostane bo nie widzialam w sklepie ::) ;)

reklama
Oj nie wiem Aneczko,może jednak gdzieś takie są...a jak nie to moze Bartuś złota rączka je dla ciebie wystruga a potem ty je pomalujesz? :)

Aneczko na pewno znasz takie sklepy jak ALMI-DEKOR, albo w kwiaciarniach z rozszerzonym programem (ze nie tylko kwiaty sprzedaja)- Mysle ze tam mozesz znalezc takie drewniane ozdoby!

Jeszcze pomyslalam ze takie pierdulki z drewna mozna dostac na stoiskach gdzies w Praktikerze, OBI albo co tam macie pod nosem!! Maja tam na pewno jakies artykuly dekoracyjne!
A ja wczoraj jeszcze zmontowalam moj przewijak i oto fotka! Troche smiesznie jeszcze wyglada , bo tak pusto!!
I przepraszam za moj wyglad!!! Tak wygladam przy robocie!

Kreciku,bardzo przyjemne te mebelki,fajnie to razem wygląda,tylko pierdułek brakuje no i maleństwa w łóżeczku :) Czy ja dobrze widzę,na firaneczkach są małe autka?

Ladnie wygladaja te mebelki,a na firankach to nie sa motylki? takie bylo moje pierwsz wrazenie. Ja tez juz mysle co i jak z pokoikiem dla malego (mamy wolny pokoik zawalony na razie gratami bo sie w lutym przeprowadzalismy..), zastanawiam sie czy nie latwiej przez pierwsze miesiace miec malego przy sobie w sypiali... latwiej by sie nad nim czuwala i karmilo w nocy... sama nie wiem

Kreciku sliczny pokoik ;D No i wlasnie co tam masz na tych firaneczkach? samochodziki czy motylki? ;)

reklama
Na tych firankach sa motylki! Ja uwielbiam motywy z motylkami i wazkami!!!
Chociaz autka to nie jest glupi pomysl!!! I dziekuje za cieple slowa o naszym kaciku dla Allanka!!!

Do góry