reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

To nic specjalnego Elpis bo oststni raz malowalam w szkole! rewelacja to to moze nie jest , ale wydaje mi sie to jakos slodkie! Mam nadzieje ze cos bedzie widac!

reklama
Cos namieszalam , bo nie sadzilam ze za pierwszym razem poszlo tyle fotek
Brakuje jeszcze jednej!

Swietne Kreciku :) Bardzo mi sie podobają :) Klimaty jak pszczólka Maja - do tej pory oglądam wieczorynke:)))
Super to wygląda - a tym bardziej, że mamusia sama robiła te obrazki i Allanek ma niepowtarzalne ozdoby. BRAWO!

No,no talent to ty masz Krecik!przesłodkie te maluneczki,naprawdę mi się podobają!!!!Mój Darek podchwycił pomysł,bo też ładnie maluje,ja z kolei mam dwie lewe rączki jeśli chodzi o talent plastyczny ;) ;D

No no no to synuś może być dumny że ma taką zdolną mamusię :)
Bardzo mi sie podobją Twoje dzieła masz talent kobieto :)

kurczę Kreciku!!! superaśne te obrazki! aż mnie to rozkleiło... takie mamusine obrazki synkowi!

Jej...sliczne te wasze pokoiki. Nasz dzidziusiowy pokoik jest nadal w 1/3 pokojem do pracy mojego meza a w 2/3 pakamera z ksiazkami, praniem i prasowaniem. Poczekamy jeszcze miesiac i wrzucamy cala zawartosc pokoju do piwnicy i urzadzamy na nowo pokoik. Scian nie bedziemy malowac (wynajmujemy mieszkanie i nie mozemy malowac :mad:), ale maz wymyslil takie podswietlane panele i powiedzial ze sam caly pokoj przygotuje ::) Kochany...A kolor bedzie pewnie pomaranczowy ;)

Kreciku sliczniutkie te obrazeczki i swietny pomysl ;D moze tez cos nabazgrole dla synka, kiedys mi to wychodzilo ale teraz pomyslu nie mam ;)

reklama
Wpadam tylko zeby wam podziekowac za mile reakcje! Nie rozpisuje sie za bardzo , bo dzis pierwszy raz od jakiegos czasu mozna cos w sobota poogladac!!! Buzki papapa!!!

Do góry