Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
To nic specjalnego Elpis bo oststni raz malowalam w szkole! rewelacja to to moze nie jest , ale wydaje mi sie to jakos slodkie! Mam nadzieje ze cos bedzie widac!
Swietne Kreciku Bardzo mi sie podobają Klimaty jak pszczólka Maja - do tej pory oglądam wieczorynke))
Super to wygląda - a tym bardziej, że mamusia sama robiła te obrazki i Allanek ma niepowtarzalne ozdoby. BRAWO!
No,no talent to ty masz Krecik!przesłodkie te maluneczki,naprawdę mi się podobają!!!!Mój Darek podchwycił pomysł,bo też ładnie maluje,ja z kolei mam dwie lewe rączki jeśli chodzi o talent plastyczny ;D
Jej...sliczne te wasze pokoiki. Nasz dzidziusiowy pokoik jest nadal w 1/3 pokojem do pracy mojego meza a w 2/3 pakamera z ksiazkami, praniem i prasowaniem. Poczekamy jeszcze miesiac i wrzucamy cala zawartosc pokoju do piwnicy i urzadzamy na nowo pokoik. Scian nie bedziemy malowac (wynajmujemy mieszkanie i nie mozemy malowac ), ale maz wymyslil takie podswietlane panele i powiedzial ze sam caly pokoj przygotuje : Kochany...A kolor bedzie pewnie pomaranczowy
Wpadam tylko zeby wam podziekowac za mile reakcje! Nie rozpisuje sie za bardzo , bo dzis pierwszy raz od jakiegos czasu mozna cos w sobota poogladac!!! Buzki papapa!!!