Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A fotel Aneczko dostałam w spadku od teściowej,kiedys kupili go na targu staroci,jest w stanie idealnym,no i super wygodny,później będę w nim karmić syneczka
Ojacie,piękności ewan,ale świetny pomysł z tymi paskami na ścianie!Tylko kto wam takie równe namalował???? No a pasek z Kubusiami to mój styl,cudo! Baaaardzo mi się podoba,słodziuteńko wyszło,Damianek będzie miał świetny pokoik! A mebelki jak się nie myle zielone? Ewan,6 z plusem I wcale nie za wcześnie,poźniej juz z duzym brzuszkiem zajmiesz sie tylko kompletowaniem wyprawki Gniazdko prawie urządzone,co?
dzieki Olu-no prawie urzadzone
a majstra mam młodego chłopaka, brakuje mu kasy i dorabia po godzinach, poznaliśmy go w zeszłym roku przy okazji remontu domu i tak zostało. Na szczęście stara się chłopak jak może
mebelki z firmy VOX, ale jeszcze może się zmienić
nie pokazuję żeby się chwalić ale jak są jakieś uwagi na temat wystroju to poprosze, bo jestem noga w urządzaniu wnętrz, to że tak ładnie wyszło to raczej zasługa mego kochanego, chociaż kolorki takie chciałam. www.baby.vox.pl
nie, wózka tam nie postawię bo to piętrze, wózek zostanie na parterze, tam może skrzynia na ubranka a potem na zabawki...... sama nie wiem, a potem to jakas skrytka dla maluszka, dzieci chyba lubią takie zakamarki