Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale slicznie i przytulnie!!! Fajnie miec fotel bujany! Zazdroszcze ci bo niestety ja bym chyba wymiotowala za kazdym razem (nie cierpie jak mi sie cos pod tylkiem chusta) a przeciez fotel bujany to taka fajna rzecz!! A poza tym bardzo ladnie urzadziliscie sobie gniazdeczko i dzidzia tez sie bedzie tam dobrze czula!!!
A my juz w zasadzie koncepcje ustawienia mamy opanowaną, tylko jest problem, bo przy najlepszej dla dzidziusia opcji ustawień trzeba bedzie pozbyć sie na jakis czas ławy - a wtedy nie bedzie gdzie nawet głupiego kubka z kawą postawić.. mamy co prawda taki maly okragly stoliczek przy łozku ale on sluzy raczej do takich pierdolek, ktore zazwyczaj sie kladzie wlasnie przy lozku - typu lampka, budzik, szklanka wody hihi.
A jak znam życie to jak zaczną się ludzie schodzić oglądać maluszka to nie wiem jak to bedzie. Pitorek sie śmieje, ze bedzie sprzedwaal bilety na jedna godzine i wszyscy gęsiego wejda jedna strona i wyjda zaraz drugą ) Wcale nie glupie (w niektorcyh przypadkach)
Mam tylko nadzieje, ze nie zaczna tak od razu tych wizyt i zrozumieja nasza prosbe zeby pierwsze wizyty skladac najwczesniej po miesiacu.,..
Ja na szczęście ma klucz do pokoju I po miesiącu dopiero go otworzę dla "obcych". Ja od początku myślałam nad pomarańczem ale raczej w odcieniu moreli,w praniu wyszło że tylko jedna wystająca ściana jest jasna,a reszta w kolorze dyni Właśnie powiesiłam nowe firanki,jeszcze tylko łóżeczko,regalik i jakiś obrazek i finito Możemy witać synusia!