Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale ja nie wmuszam w niego, on by zjadł jeszcze więcej jakbym mu dała
, produkcję qp ma adekwatną do ilości posiłków
)

...moja tez sie czsem budzila i jak dalam to zjadla az sie uszy trzesly ale jak niedalam to brykala z godzine i potem padala.Ja bym poprostu nie dala tej nocnej butli i koniec,moze bedzie plakal przez kilka pierwszych nocy...a moze sie zdziwisz i po intensywnym nocnym buszowaniu padnie))
Moze ta wieczorna kaszke daj mu godzinke pozniej i wiecej z 50 ml a przed snem butle tak do popicia,nawet jak sie obudzi to nie wierze ze z glodu,wiesz...jak daja to trzeba brac.Jak to moja mama mowi ''lepszy spiczek niz chlebiczek'':-);-)
sprobuj, u mnie sie sprawdzilo(w nocy tylko smok,zadna woda,herbatka czy inne cos).
Szopka ja właśnie zastąpiłam wieczorne mleko kaszką. Do tej pory Staś dostawał butlę po kąpieli, ok. 20.00, ale często był tak zmęczony, że zjadał tylko 100ml. No i budził się w nocy głodny. Teraz dostaje pół godziny przed kąpielą kaszę na 150ml wody+słoik z owocem.
No i Stasiek raczej najada się w ciągu dnia, więc w nocy nie ma prawa być już głodny![]()
Szopka tak myślę nad odstępami miedzy posiłkami....raz jest 4 godziny, a potem 2 razy po 2 godziny - może powinnaś ułożyć Czarusiowi bardziej regularny schemat... posiłki co 3-4 godziny i oczywiście wyeliminować mleko w nocy.![]()
Kurka wodna obiecalam sobie ze nie bede wchodzic na ten watek i znowu mnie podkusilczy mi malo nie wyskoczyly.Dziewczyny wielkie gratulacje dla waszych jadkow.Hmmmmmmm.... kiedy i ja cos bede mogla tu napisac konkretnego
![]()

to też chyba zasługa zamiany mleka na kaszkę

Toska zdradź przepis na podwieczorek "made by mama" ;-)
Smaczne, zdrowe i łatwe do przyrządzenia:-)