• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

reklama
hej Iza, nie moge sie otrząsnąc, nie mogę pracowac, nie mogę się skupic, nic nie mogę.

Sam dr Orasinski faktycznie przyjmuje na wozku, ma bardzo ladny elegancki gabinet, badal mnie dlugo 40min, zrobil mi i usg pochwowe i brzuszne, pobral cytologie, zaplacilam 50zl za wizyte plus 15 za cytologie. Skierowal mnie na wsyzstkie badania, zmierzyl cisnienie, zwazyl mnie, naprawde poswiecil mi czas i uwage a do tego dowcipkowal tzn glownie brechtal ze mnie:-)

Dzieki, teraz to sie naczytalam ile zagrozen mozliwych jest dla ciaz blizniaczych echh kurcze czasem lepiej nie czytac tak duzo w internecie. Teraz cala ciaze bede sie obawiac czy wszystko bedzie ok...
..No i auto 6-osobowe musimy kupic:)

Lady Nataly - no teraz to dałaś czadu !!! :) Tego to się chyba nikt nie spodziewał :) Przeczytałam Twojego posta 2 razy i... popłakałam się... Baaardzo Ci gratuluję po tym co przeszłaś masz podwójną nagrodę :) O rany, ale numer choć domyślam się, że jesteś przerażona. A nie myślałaś o jakimś L4 za kilka tygodni ;) ?? W końcu jesteś podwójną ciążóweczką! Fajnie, że jesteś na forum - takich wrażeń to by nam 10 dziewczyn nie dostarczyło :D Pozdrawiam serdecznie całą Waszą Trójkę - tzn Ciebie i 2 maluszki :)

hehe dzieki MaMi za miłe słowa:)) jestem jestem przerażona heh i to bardzo, wszyscy na około mnie pocieszają (poza babcią, która urodziła blizniaki 50 lat temu i stwierdzila ze czeka mnie pogrom), no i mój mąz jest nieoceniony, twierdzi że to cud i dar od Boga:)

O L4 nie mysle dopoki wszystko bedzie dobrze. Kazda ciaza mnoga jest ciążą wysokiego ryzyka, przede wszystkim ryzyka przedwczesnego porodu. Podejrzewam, że w 3 trymestrze bede musiala duzo leżec, więc na razie o ile wszystko bedzie dobrze będę jeszcze jak najdłużej na chodzie:)

Niestety naczytałam się w internecie za dużo i teraz wszystko zależy od tego czy bedzie to ciaza dwukosmowkowa, czyli krotko mowiac czy wyksztalca sie 2 osobne lozyska, ktore beda oddzielnie zywic plody (tak byloby najlepiej) czy 1 lozysko wspolne (co jest zle i niesie duze ryzyko powiklan). Ale to jeszcze za wczesnie na powstanie lozyska, na razie dzieci zywia sie pecherzykami żółtkowymi, które są dwa.
Na moje pytanie czy jeden płód moze wchlonac drugi, bo czasem tak bywa, lekarz odpowiedzial zebym wybiła sobie to z głowy bo tak jest przy ciążach dwujajowych, a u mnie jest jednojajowa.

Pokrotce tyle... wie juz cala rodzina i oglnie jest rodzinna sensacja:) A ja nie moge uwierzyc ze we wrzesniu wyladuje z 3 dzieci:)

Lady Nataly- przestań czytać te głupoty w internecie! ;) Będziesz miała śliczne 2 maluszki i nic już im nie grozi - udowodniły jak bardzo chcą żyć pomimo bardzo mylnej diagnozy lekarskiej. To rzeczywiście cud!! :) Jesteś już doświadczoną mamuśką więc z pewnością sobie poradzisz - masz już wprawę w opiece nad noworodkiem. Początki będą trudne ale jak już się z wszystkim zorganizujesz to będziesz miała podwójną radość - a właściwie to potrójną ;) Mój mąż też kazał Ci pogratulować - opowiedziałam mu Twoją przygodę od początku i nie mógł uwierzyć.
Mój brzuchol się od wczoraj za często napina - chyba powinnam poleżeć bo to dość dziwne uczucie jak mimowolnie robi się twardy jak skała...

Lez w lozku Mami, a maz niech Ci podaje pilota do telewizora i zakąski:)
U mnie niestety angina ropna (zaraziłam się od meza) no i antybiotyk cholerka. A jutro ide robic ciazowe wyniki (krew mocz cukier) pewnie wyjda kiepskawe przez to. Niech ta zima sie wreszcie skonczy, w lato sie nie choruje.
Dziekuje za gratulacje od meza, hehe, u mnie sie smieja, czy aby trzecie sie gdzies tam nie schowalo:))

reklama
Cześć Dziewczyny.
Nie było mnie trochę na forum,ale to niestety było spowodowane moją kolejną wizytą w szpitalu,właśnie wyszłam. Znowu zaczęłam krwawić,ale minęło,z dzidziusiem wszystko dobrze,no ale boje się

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry