• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

Lady_Nataly - raczej nie wracam do pracy,już mają nową panią na moje miejsce i kazali mi się oszczędzać i iść na zwolnienie, zresztą powiem szczerze,że po ostatnich moich przebojach bałabym się wracać,lekarz powiedział,że mam leżeć,jeszcze ''brudze" tak powiem,czekam na jutrzejszą wizytę

reklama
Isabell28 - na L4 jest fajnie - leżysz i pachniesz;) Ja już się przyzwyczaiłam i tak mi dobrze i u mnie w pracy też nie robią problemów więc nie ma co się martwić. Jak zacznie się płacz, kupki i zupki to się jeszcze nabiegamy a na razie możemy odpocząć. Ty szczególnie skoro nadal masz jakieś plamienie.

Lady Nataly
- już ani mru mru na ten temat ;) Choć...przyznam nieśmiało, ze nadal mnie ten ząbek boli...
Ja jutro odbieram wynik morfologii i w piątek do gina na wizytę - mam nadzieję, ze mi zrobi USG bo jestem ciekawa ile ten mój malec waży. Mamusia przybiera ostatnio szybko na wadze więc ciekawe jak to wygląda u synusia.
Idź tez się umów na wizytę - będziemy czekać i odliczać dni ;)
Pisałaś, ze się wybierasz do galerii w Wałbrzychu - jakiś konkretny cel czy tak sobie obejść po sklepach?

Isabell - jak tam sobie sama radzisz? Wszystko OK ?

Lady_Nataly nie wiem czemu nie możesz wkleic drugiego suwaczka bo ja mialam 4, wklejasz go tak samo jak pierwszy.
Maja dzisiaj nic nie jadła, dobrze, że przynajmniej sporo soczków wypiła, musiałam całą pościel i jej i moją przebrac, bo wszystko w nocy zabrudziła a na dodatek nie mam pojęcia jak to zrobiła ale wpadła głową pod gorący grzejnik, na szcęście obyło się na małej plamce na głowie.
A ja narazie jakos sobie radzę, jutro obydwoje wybywają z domu więc nie wiem co bedę robic, chyba wezmę się za czyszczenie moich nieszczęsnych szafek w kuchni, mam białe i zaraz wszystko na nich widac a odkad maja jest to nie mialam czasu zeby je porzadnie wyczyscic

No juz nie gadajcie tak o tym L4 kurcze bo az sie przykro robi:P cwaniary:)

ja sie chyba do lekarza zapisze dopiero w marcu. Mam dosyc nerwow jak na 1 miesiac..

A do galerii w Walbrzychu chyba wstapie tak sobie pochodzic. Nie mam jakis szczegolnych potrzeb, ale musze jechac do okregowej izby radcow, a jechac godzine autem w jedna strone zeby 1 papierek podpisac i od razu wracac troche bez sensu. A victoria jest calkiem przyjemna (raz bylam). Moze cos mi wpadnie w oko:)

Kupowalas moze Mami na allegro biustonosz do karmienia?

Co do biustonasza to polecam zainwestowac w naprawde dobry, bo przecież piersi wieksze, cięższe, czasami obolałe więc lepiej mie dobry wygodny biustonosz

Cześć Dziewczyny.
Tak sie dzisiaj źle czuję, ze nawet mi się nie chce pisać. Znowu żołądek się buntuje...

Lady Nataly - tak biustonosze 2 mam z allegro. Zobaczymy czy się sprawdzą, jeśli nie, a będę karmić to pomyślę nad czymś lepszym.
Jutro wizyta u gina a później jadę do rodziców na parę dni. Odezwę się jak będę mogła. Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny. Jestem po wizycie u lekarza, z dzidzią wszystko dobrze,ale gin zaniepokoił się tym,że dalej plamię,dostałam końskie dawki leków i zobaczymy co dalej.
Martwie się,muszę leżeć i tyle.

hej Iza, super, ze dziecko w porzadku. Lez duzo i pociesz sie, ze wkroczysz niedlugo w magiczny okres II trymestru, gdzie ryzyko nieprawidlowosci z ciaza bedzie juz tylko malec:)

Mami tak myslalam, ze cos nie tak z Toba, skoro nie piszesz:) Napisz czy te biustonosze sa dobre gatunkowo, tzn czy sa z bawelny czy z czego, jakie w dotyku, bo jesli sa dobre gatunkowo to podaj od razu nazwe sprzedawcy.
No i milego pobytu u mamy...moja mi dzis na walentynki przyslala pizamke:)

reklama
Hello :) Co tu taka cisza zapanowała?
Isabell28 - Ty się kobieto nie martw tylko się oszczędzaj tzn- leż plackiem i miej wszystko w nosie (oczywiście jeśli możesz sobie na to pozwolic bo jak masz już dziecko to będzie trudno...) Nie przejmuj się tylko zrób wszystko aby było dobrze :)
Lady Nataly - Biustonosze są z bawełny wg mnie dobrze skrojone ale to się okaże jak zacznę je nosić. A sprzedawcę podam Ci ale jak wrócę do Bielawki bo jak pisałam jestem u rodziców. Nawet udało mi się tu dojechać bez "pawia" po drodze ;) Po raz pierwszy jak jestem w ciąży ;)
Jak się udały zakupy w Wałbrzychu?
Pozdrawiam\
A zapomniałam dodać, że u gina wszystko OK - nawet mi się poprawiły wyniki i anemia już nie jest taka straszna :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry