Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też śpię z tą poducho ale i tak czasami się męczę w nocy.no jetem
oczywiście podpięłam się pod drzemkę Tymona jak codzien oczywiście.
Ze spaniem tez mam przeboje z tym ,że ja zasypiam jak dziecko o 22 max ale budze sie o 5 rano- nie wiem czemui potem ledwo łaże w ciągu dnia.
A jak Wam niewygodnie to polecam szczerze tą poduszkę kojec- ja z nią ciągne juz drugą ciążę i pokochałam ją miłością wielką. Po CC tez była zbawienna a no i do karmienia malucha sie przydała. Nie wiem czy można tu wklejać linki z ALLegro? czy to bedzie spam?
Materac mam po małym kokos gryka- spał w nim może raptem do kupy z cały miesiąc- łożeczko u nas było beee i fuujjj..Ojjj teraz tego błędu nie popełnię ,żeby bąbla do naszego łózka wziąć - bo z Tymkiem to przerobiliśmy i ciężko było.
Z wyprawką jakoś nie mam szału, posegregowałam ciuszki i czekam na komodę - jutro ma być .
W sumie wszystko mam po młodszym- typu podgrzewacze, kołyski, wanienki, bujaczki, łóżeczka,ciuszki- plan był 3 lata przerwy i następne bobo więc zostawilismy wszystko.
Achh wózek tylko teraz kupiliśmy i czeka mnie trochę pierdół - ręczniki, prześcieradełka , z kosmetykami też nie bede szaleć - nakupowałam Tymkowi wszystko co było tylko możliwe- kremy, oliwki, pudry,balsamy łoo retyyy a suma summarum używalismy tylko Oilatum do kąpieli i sudocrem- czasami- do pupci . NIgdy nie miał suchej czy podrażnionej skóry.
Mam nadzieję ,że niebawem dopadnie mnie syndrom wicia gniazda , bo jak na razie to mam ołowiany odwłok i nic mi sie nie chce.
to się rozpisałam ulalalala![]()
ja mam +5,5 i chyba już nie chciałabym żeby było więcej bo przed ciążą nadwaga była której nie potrafiłam się pozbyćIle Dziewczyny już przybrałyście na wadze? Ja jestem 8 kg do przodu
dlaczego masz mieć cc?Klementyna- po 38 tyg. mam CC
to poduchę zostawiam tak jak mówisz.
Klementyna- po 38 tyg. mam CC
to poduchę zostawiam tak jak mówisz.
ahaaaaaaaCC bede miec dlatego ,że pierwsze miałam Cesarskie cięcie i teraz mam prawo wyboru .. i jakos tak mi nie na rękę cisnąc 4-5 kilo naturalnie heheh.![]()