• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

reklama
no jetem :P
oczywiście podpięłam się pod drzemkę Tymona jak codzien oczywiście.
Ze spaniem tez mam przeboje z tym ,że ja zasypiam jak dziecko o 22 max ale budze sie o 5 rano- nie wiem czemu :wściekła/y:i potem ledwo łaże w ciągu dnia.
A jak Wam niewygodnie to polecam szczerze tą poduszkę kojec- ja z nią ciągne juz drugą ciążę i pokochałam ją miłością wielką. Po CC tez była zbawienna a no i do karmienia malucha sie przydała. Nie wiem czy można tu wklejać linki z ALLegro? czy to bedzie spam?

Materac mam po małym kokos gryka- spał w nim może raptem do kupy z cały miesiąc- łożeczko u nas było beee i fuujjj..Ojjj teraz tego błędu nie popełnię ,żeby bąbla do naszego łózka wziąć - bo z Tymkiem to przerobiliśmy i ciężko było.

Z wyprawką jakoś nie mam szału, posegregowałam ciuszki i czekam na komodę - jutro ma być .
W sumie wszystko mam po młodszym- typu podgrzewacze, kołyski, wanienki, bujaczki, łóżeczka,ciuszki- plan był 3 lata przerwy i następne bobo więc zostawilismy wszystko.
Achh wózek tylko teraz kupiliśmy i czeka mnie trochę pierdół - ręczniki, prześcieradełka , z kosmetykami też nie bede szaleć - nakupowałam Tymkowi wszystko co było tylko możliwe- kremy, oliwki, pudry,balsamy łoo retyyy a suma summarum używalismy tylko Oilatum do kąpieli i sudocrem- czasami- do pupci . NIgdy nie miał suchej czy podrażnionej skóry.

Mam nadzieję ,że niebawem dopadnie mnie syndrom wicia gniazda , bo jak na razie to mam ołowiany odwłok i nic mi sie nie chce.

to się rozpisałam ulalalala:szok:
ja też śpię z tą poducho ale i tak czasami się męczę w nocy.
co do wyprawki to ja już prawie wszystko kupiłam, jeszcze tylko kosmetyki, laktator, leżaczek i rzeczy dla mnie do szpitala i to chyba wszystko będzie:)

Ile Dziewczyny już przybrałyście na wadze? Ja jestem 8 kg do przodu
ja mam +5,5 i chyba już nie chciałabym żeby było więcej bo przed ciążą nadwaga była której nie potrafiłam się pozbyć :(

kurcze niech już przestanie padać! cały dzień pod kocem siedzę, nawet po sklepach nie ma jak pochodzić a chciałam się do pepco wybrać zobaczyć czy mają duże męskie podkoszulki w niskiej cenie do porodu. bo szkoda kupować mi takich droższych jak już tego nikt nie założy bo mój luby to chudszy teraz ode mnie :(

tak
ja jestem zadowolona, nie wiem , nie rodziłam nigdzie indziej ale tu było ok.
A po CC 12 godzin leżenia i tez zasuwasz koło dzieciaka- nie ma to tamto :-)

reklama
aha
ja tak jakoś zbyt wiele negatywnych historii słyszałam o naszym szpitalu i nie zdecyduje się na niego. myślę o wałbrzychu lub świdnicy z przewagą na świdnicę bo tam kilka razy na patologi leżałam i byłam zadowolona.
nawet w tamtym roku jak poroniłam to lekarz kazał mi od razu do świdnicy jechać a nie do dzierżoniowa:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry