Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak wyraźnie było widać Kubusia!
a teraz mam dylemat bo oddawałam łóżeczko pomalowane na pastelowe kolory: zielony i żółty a koleżanka wolała drewno i ściągnęła tamtą farbę i pomalowała lakierem więc teraz kolor taki nijaki, takie ciemne drewno...no i nie wiem czy zostawić czy malować bo ja wolę coś takiego dziecięcego ale mój Małż twierdzi że jest ok i już zaznaczył, że on nic nie maluje bo mu się takie podoba

w takim razie wpadnij posprzątać też do mniedzień dobry!
Mnie ogarnął szał sprzątania więc wykorzystuje ten stan bo ostatnio rzadko mi się to zdarza ;-)
Miłego dnia brzuszki, wpadnę potem na kawkę
obok sali do ćwiczeń jest taka mała salka gdzie dzieciaki mają zajęcia i gdzie się można przebrać, ale ostatnio jak byłam to wszyscy przyszli już chyba przebraniisabell28 - gratuluję dużego chłopca :-)
kasiadz - czy na gimnastyce jest jakaś szatnia żeby się przebrać czy od razu wpadacie w "kostiumach" do ćwiczeń? bo nie wiem czy mam wciągać na tyłek leginsy już w domu czy na miejscu.
marcynda - no to zazdroszczę...mnie się dalej nie chce ;-)
ale już mam w pokoju łóżeczko, myślałam że zajmie mniej miejscaa teraz mam dylemat bo oddawałam łóżeczko pomalowane na pastelowe kolory: zielony i żółty a koleżanka wolała drewno i ściągnęła tamtą farbę i pomalowała lakierem więc teraz kolor taki nijaki, takie ciemne drewno...no i nie wiem czy zostawić czy malować bo ja wolę coś takiego dziecięcego ale mój Małż twierdzi że jest ok i już zaznaczył, że on nic nie maluje bo mu się takie podoba
![]()
![]()
![]()
ja mam wizytę 27 lipca, już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę mojego malucha i sama jestem ciekawa ile już waży i mierzy :-)

dupa mi się jak szafa zrobiła niestety. a na allegro kupiłam dość fajne, też cienkie i nie rozciągają się za bardzo a to ze się przedzierają w kroku to już wina kroku nie leginsów