Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja legginsy kupiłam ciążowe na allegro za 13 zł i zadowolona jestemheloł
jestem co prawda bez kawy ale po drze,ce. Zrobiłam sobie dzisiaj taką szkołę rodzenia z odkurzaczem że mnie zmogło:-)
Leginsy to Wam polecam kupić u nas koło biedronki na Piłsudskiego- w tym małym pawilonie. Cienkie , super gatunkowo, i nie robią sie z nich takie wory- 45 zł. chyba prawie tyle co z wysyłką na Allegro- ja zamówiłam na allegro i byłu Ujowate strasznie- grube , za grube jak na lato i postrzelały mi te gumeczki w kroku..o ale krok pokaźny to i postrzelały hehehe
Klementyna- Mój ważył też tyle na połówkowym .
Jessu za niecałe 2 miesiace bede miała dwoje dzieci w domu ..i Jacek ..to w sumie troje...i to same chłopy ...reety boje się !!![]()

taż ostatnio mam ochote na arbuza a jeszcze nie jadłam w tym rokuja na moje dupsko M nie wciągnę, nawet tej najbardziej rozciągliwej....nie ma takiej możliwości technicznej![]()
Adek na razie się cieszy, że idzie do szkoły...chyba jeszcze nie zdaje sobie sprawy co go czeka. Teraz jesteśmy na etapie zakupów wyprawkowych typu plastelina, kredki itp. Wybiera sobie takie jakie m się podobają i jest zadowolony. Ale mój portfel za to baaaardzo cierpi, łącznie z książkami pociągnie mnie po kieszeni z 700 zł jak nic.
Z przedszkolem jeszcze poczekaj bo faktem jest, że dzieci chorują i to dość często w przedszkolu. Mój Adek chorował bez przerwy aż lekarka kazała go wypisać jeśli mamy możliwość bo stwierdziła że nie pozostanie już nic innego tylko leczenie w szpitalu. I rok siedział z babcią, potem znowu do przedszkola. Polepszyło się po wycięciu 3 migdałka, przestał chorować.
Wczoraj wieczorem kupiłam arbuza co miał 7 kg....właśnie skończyłam - zjadłam prawie całego, Małżon załapał się na malutką część :-)

byłam dzisiaj z mężem - wyjątkowo bo deszcz padał to na budowie nie siedziałojojoj po tych ćwiczeniach jutro mam zakwasy murowane :-) zwłaszcza w udach
kasiadz byłaś sama czy z Małżonem??
isabell28 - Ty mnie nie strasz tą wagą :-)

żeby zobaczył czy faktycznie tak tylko sobie marudzę że mi ciężko :-)
ale jak zobaczyłam, ze w końcu nie pada to aż się wstawać chciało.