• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

Marcynda a z tego Roana to tylko gondola i jaki kolor? Ja zamierzam kupić wózek z Roana

isabell tak sama gondola- kolor kremowo- granatowy . Spacerówe dostali w spadku więc kupili samą gondolę .
Ale tak patrze na allegro ze za 450 to można kupić już Gondole ze spacerówką :tak:

jak cos to daj znać dam Ci nr. i sie zgadacie na oglądanie

reklama
Dziękuje Klementyna za namiary,popatrze właśnie na allegro na używane. Chciałam kupić nowy,ale chyba trochę szkoda kasy. A chciałam właśnie komplet gondola+ spacerówka

uwierz isabell, że na nowy szkoda kasy...gdybym wiedziała to przy pierwszym dziecku zaoszczędziłabym sporo. Teraz mam wózek używany właśnie Roan Marita gondola + spacerówka identyczny jak na fotce, no i mam jeszcze wózek po synku trójkołowy taki sam jak na zdjęciu. Oba wózki bardzo fajne. Trójkołowiec wręcz genialny - ta budka zakrywa dziecko aż po nóżki i tworzy taką kapsułę, na deszcz lub wiatr niezastąpiona, dziecko ma ciepło i jest suche czego czasem nie zapewni folia przeciwdeszczowa. Prowadzi się świetnie i jest mega wygodny. Adrian go uwielbiał. Rozkłada się na płasko więc jak przysnął to spał jak w łóżku będąc na spacerze.

Ale się pochwaliłam, co? :cool2::-D
Potem pewnie oddam komuś potrzebującemu w gratisie jeden i drugi.

Załączniki

• 1296594332_162750492_1-PIeKNY-WoZEK-ROAN-MARITA-NOWY-1200Zl-U-MNIE-400Zl-PRAGA.jpg
    1296594332_162750492_1-PIeKNY-WoZEK-ROAN-MARITA-NOWY-1200Zl-U-MNIE-400Zl-PRAGA.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 61
  • 769466.jpg
    769466.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
dzień dobry!;-)

Wczoraj w końcu kupiliśmy całą wyprawkę - zbierałam sie zbierałam aż w koncu pojechaliśmy do świata dziecka i kupiliśmy wszystko na raz potem zaliczyłam aptekę i tym sposobem mam już wszystko. Laktator i maść już idą przez allegro ufff...bo juz miałam stresa,że w ogóle ie jestem przygotowana w razie "W" .

Wózek odkupilismy uzywany X- lander. JA chciałam takiego terenowca. Potrzebny mi taki na ogród , na działkę w górach , pola itp.
Po Tymonie mam lekką aluminiową spacerówke to w razie co będą ją brać a tak to mi nie przeszkadza ze jest wielki i ciężki ten X lander bo bedzie stał w garażu . do auta te mieści bo to wielki 7 osobowy czołg. :)

JAk się czujecie kobitki? Mi cos mały od 2 dni uciska że ledwo łaże- boli mnie całe podwozie,,ehhh

czekam tu z kawą , może ktoś wpadnie na plotki

Achaa Klementyna- ta spacerówa suuper. Nie widziałam takiej jeszcze .Podobna do X landera 3 kołowca

Ostatnia edycja:
heloł

dopiero prónda u mnie włączyli, od rana nie było na całym bloku :tak:

marcynda - daj linka do laktatora, bo ja się też zastanawiam ale jestem kompletnie zielona na jaki się zdecydować, nie wiem też czy kupić teraz czy po porodzie.
Mnie też młody uciskał tak z tydzień temu ale już się chyba przesunął bo jest lepiej. Normalnie miałam wrażenie, ze mi skacze po pęcherzu.
Co do mojego trójkołowca to nie dośc że fajny to tani, nowy w BabyMaxx na Bielanach kosztuje niecałe 400 zł. Można tez dokupić do niego gondolę wkładaną i ma się wtedy głęboki wózek, nawet przez chwilę zastanawiałam się nad taką możliwością ale potem dostałam Roana.

isabell - jak dziadki chcą kupić to zapytaj ile kasy chcą przeznaczyć, może zamiast nowego kupisz używany plus resztę potrzebnych gadżetów i będziesz miała już wszystko...no chyba że już masz :-)

Kasia jak tam samopoczucie? Się naoglądałyśmy wczoraj i mi się już dziś śniło, że urodziłam :szok:

ma-mi - wpisuj nam "hity i kity" zakupowe i jakie pieluchy na razie wg Ciebie najlepsze, bo Ty już jesteś na bieżąco.

Ostatnia edycja:
hej ho!

MA-mi- właśnie!dobry pomysł Klementyna dała .MAsz już na bank swoje top10 :)
JAk dzidziuś się chowa?

Klemetyna- laktator kupiłam bo....z Tymkiem posłuchałam sie babek co mówił kupisz jak bedzie potrzebny i tak to Jacek w wigilię jeździł po Wrocławiach, świdnicach i kłodzkach za laktatorem bo ja w szpitalu byłam z mega nawałem - akurat były 6 lasek w tej samej sytuacji a w szpitalu laktator jeden i trzeba sie było w kolejkę ustawiac - a cycki pękały :P
Kupiłam , najwyżej sprzedam. Tymek w ogóle nie chciał ciągnąć piersi to ściągałam pokarm i karmiłam go butlą chociaż te niecałe 2 miesiące ale zawsze cos.
taki zamówiłam:
http://allegro.pl/medela-laktator-elektryczny-mini-electric-w-wa-i1724045549.html

kiedyś miałam BAbyOno i wył jak porąbany ale tak ogólnie to spoko był.

poprasowałam raptem 10 tetrowych pieluch i kręgosłup mi padł ....cudownie:crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam bez stojaka, jakoś nie widzę potrzeby aby go kupować, wg mnie nie jest dość stabilny. Zresztą u mnie małżon kąpał Adka do czasu, aż Adek nie zaczął samodzielnie siedzieć, doskonale sobie radził i sam organizował sobie kącik kąpielowy :tak: i świetnie mu szło bez stojaka :-) Potem wkładaliśmy małą wanienkę do dużej wanny łazienkowej i Adek siedział i chlapał siebie i nas do woli :-)
Mam nadzieję, że tym razem też tak będzie :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry