Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

heloł
dopiero prónda u mnie włączyli, od rana nie było na całym bloku
marcynda - daj linka do laktatora, bo ja się też zastanawiam ale jestem kompletnie zielona na jaki się zdecydować, nie wiem też czy kupić teraz czy po porodzie.
Mnie też młody uciskał tak z tydzień temu ale już się chyba przesunął bo jest lepiej. Normalnie miałam wrażenie, ze mi skacze po pęcherzu.
Co do mojego trójkołowca to nie dośc że fajny to tani, nowy w BabyMaxx na Bielanach kosztuje niecałe 400 zł. Można tez dokupić do niego gondolę wkładaną i ma się wtedy głęboki wózek, nawet przez chwilę zastanawiałam się nad taką możliwością ale potem dostałam Roana.
isabell - jak dziadki chcą kupić to zapytaj ile kasy chcą przeznaczyć, może zamiast nowego kupisz używany plus resztę potrzebnych gadżetów i będziesz miała już wszystko...no chyba że już masz :-)
Kasia jak tam samopoczucie? Się naoglądałyśmy wczoraj i mi się już dziś śniło, że urodziłam
ma-mi - wpisuj nam "hity i kity" zakupowe i jakie pieluchy na razie wg Ciebie najlepsze, bo Ty już jesteś na bieżąco.

ja mam ze stojakiem. Wanienkę kupiłam nowa a stojak dostałam od siostry, ona przez długi czas go używała, ja myślę że nam też się przyda bo nie będzie gdzie postawić wanienki, a tak postawi się w pokoju na stojaku;-)A wanienkę macie ze stojakiem?
też bym sie pepsi napiła, ale ja raczej w ciąży nie pije takich napojów (ze dwa razy się skusiłam na szklaneczkę), bo uważam że to nie zdrowestojaka nie mamy , kąpałam małego w wanience na stole w pokoju - tak mi było najwygodniej po CC. Jacek sie go bał więc tylko podawał co trzeba.
Pepsi i orzeszki- niezłą mam dietę ciążową![]()
tak jak przed porodem Adka.
nie ma to jak spełnianie zachcianek
korzystam póki mogę