• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

SŁOŃCE :-):-) i niebo niebieskie :-) nareszcie !!!!!!

ja dziś na nogach od 6 rano, nie mogłam spać :szok: ale jak zobaczyłam, ze w końcu nie pada to aż się wstawać chciało.

kasiadz - kiedy jedziesz na zwiady do Latawca?? ja chyba też pojadę.
planowałam pojechać w sierpniu, ale jaszcze dokładnych planów nie mam :) to zawsze możemy się razem zgadać:tak:

hej babeczki!

Słoneczko, deszczu nie ma--cuuud!
Moje dziecko juz walczy z tatulem na ogrodzie , kończę kawę i lecę pod prysznic.
O 7 rano myłam okna :eek:

To nieźle na tej szkole rodzenia wam wycisk dają ;-)
okna:szok: o 7 rano :szok: nieźle. Ja tam się obudziłam o 6, poleżałam w łóżku do 8, potem znowu usnęłam i wstałam o 10:tak: ale już mieszkanko ogarnęłam:tak:

a ja myłam okna jakieś 3 tygodnie temu i wcale tego nie widać, mieszkam na parterze i zawsze po deszczowych dniach moje okna wyglądają koszmarnie :wściekła/y:

a ja teraz ziewam....chyba jednak za wcześnie wstałam :-D

no i już po słońcu, jakieś chmurzyska ciemne się wloką :-(
ja też kilka tygodni temu myłam swoje i już są brudne. Teraz mężowi zapowiedziałam że we wrześniu ma mi pomyć wszystkie okna i firany poprać;-)

reklama
kasiadz - pewnie, ze możemy jechać razem, może jeszcze jedną koleżankę z SR zwerbujemy to uderzymy we 3 :-) :tak: chyba małżonów nie będziemy ze sobą brały, co?? co by ich nie przestraszyć :-D. Jak Twoje kolana? , bo moje bolą jak je dotykam.
A tak w ogóle to kojarzysz z SR która to ja??? Bo ja się tylko domyślam i jeśli Twój nick jest od imienia to chyba wiem. Nosisz okulary??

tak nik jest od imienia i noszę okulary:tak:. Ja też sie domyślam która to ty ale pewna nie jestem:-D. No to można się kiedyś umówić jak będzie wszystkim pasowało i jechać razem:tak:.
kolana nie bolą ale są sine:wściekła/y:

ja dzisiaj padnięta jestem bo byłam we wrocławiu za sukienką na wesele- cały dzień łażenia po sklepach ale się udało:-D

ja ćwiczyłam sama razem z drugą Kasią i byłyśmy pod oknem jako ostatnie :-) a Ty chyba byłaś zaraz niedaleko nas, bo nas w sumie 3 tam było "bezmężnych" :-) , jedna dziewczyna nowa chyba.

hej hej!!

NOcka do d..py! nie ma to jak zjeść przed snem pół arbuza i wstawać na siku 9 razy ehhh durna baba :baffled:

Wczoraj przywieźliśmy łóżeczko od znajomej i kurde dopiero teraz sie wygadali ,że mają śliczną gondolę Roana do sprzedania za 300 zł ehh no trudno wózek juz mamy , a wcześniej myślałam o Roanie.

A co wy sie tak czaicie na tej szkole??? włażę i krzycze -która to klementyna?? i wszystko jasne heheh:-D:-)

trzeba jakieś śniadanko skonstruować ale niechcieja już mam od rana

wpadne potem

Cześć Babinki!!!
Kurde, "chwilę" mnie nie było a już takie tyły mam:)
Witam nowe ciążóweczki!!!

Boże, jak ten czas leci - wy już łóżeczka ustawiacie a dopiero co zastanawiałyście się czy w brzuszku rośnie chłopiec czy dziewczynka...

A moje "maleństwo" ma już 3 miesiące... Jeszcze trochę i pójdzie do szkoły i też będę wyprawkę kupować ;P

heloł

ja w nocy dzisiaj nie spałam prawie wcale, nadrobiłam od 6 do 10 jak już małżona nie było :-) coś z nim mi nie wygodnie no ale go przecież nie usunę z łoża bo się obrazi.

marcynda - no co do Roana to faktycznie szkoda, że się nie dowiedziałaś wcześniej.

ma-mi - nawet nie będziesz wiedziała kiedy to minęło i już będzie szedł do szkoły, ja pamiętam jakby to było wczoraj jak jechałam na porodówkę a potem przywieźliśmy Adka do domku, jaki był malutki, jak zaczynał mówić mama...taki słodziak fajny. A teraz jest wielki i zaczyna być trochę pyskaty no i już do szkoły. Zleciało bardzo szybko. Dobrze, że jeszcze lubi się przytulać do mamusi :-) chłopcy się dłuuuugo przytulają a mamusie są dla nich całym światem.

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki
klementyna ja też się wysypiam dopiero jak mój wstaje, więc codziennie z łóżka się zwlekam o 11:tak:.
co do wózków roana to też się chwilę nad takim zastanawiałam, ale za ciężki jak dla mnie, i kupiłam 4runner to wózek który jest w pod produkcji roana (czy coś takiego), roan daje na niego swoją gwarancje, i waży 10,12 kg w zależności od wersji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry