• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Dziewczyny jakie polecacie wózki

Przyszlamama89

Fanka BB :)
Hej ;)
Kochane niedługo zostanę szczęśliwą mamą małej Oliwki i chciałam zapytać czy znacie i polecacie wózki ?? najlepiej gdyby były polskiej firmy. Proszę o rady i ewentualne opinie bo zostało mi mało czasu ;(
Pozdrawiam

reklama
Rozwiązanie
A co wiecie o wózkach:
Espiro Sonic
Joie Literax 4
Coletto Joggy
Peg-Perego Si Completo

Jeśli chodzi o łatwe składanie, lekkość, mały wymiar? Jako wózek do auta, do łatwej obsługi przez samą kobietę?
reklama
a jaki wózek polecacie, dla maluszka, który przyjdzie na świat na koniec sierpnia?Pierwsze dziecko i nie mam kompletnie pojęcia na co zwrócić uwagę.
ja bym patrzyła na to gdzie będziesz go trzymała, jakie masz drogi w okolicy i ile chcesz kasy wydać. No a po pierwsze, czy Ci się podoba. Lato, jesień i zima w gondoli, więc dobrze, żeby była przewiewna, ale też trzymała ciepło i miała miejsca dużo. Żeby się dzidziuś w kombinezonie pomieścił.

Ja polecam wózki bebetto. Sama posiadam model luca s-line i jestem bardzo zadowolona. Może nie jest najmniejszy, ale rewelacyjnie się prowadzi, ma bardzo dużą budę w spacerówce dzięki czemu nie trzeba się miotać z parasolką, wygodny, zamykany bagażnik i mnóstwo innych zalet.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry