Mmiiaa
Fanka BB :)
Rozumiem ja też z tego powodu nie pojechalam po nic na gardloNo tak trochę bardzo, na drugim końcu miasta mam całodobową.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem ja też z tego powodu nie pojechalam po nic na gardloNo tak trochę bardzo, na drugim końcu miasta mam całodobową.![]()
Ja 4 i to chyba dlatego ze udalo mi sie uspokoic bo w koncu trafił mi sie spoko egzaminatorSpoko, ja zdałam za 7 razem i dalej się boję jeździć![]()
Gardło można przepłukać solą ale domowymi sposobami nie sprawdzisz ciąży, chyba ze masz jęczmień XDRozumiem ja też z tego powodu nie pojechalam po nic na gardloale wiesz test to priorytet
![]()
Woda z solą kuchenna po prostu?Gardło można przepłukać solą ale domowymi sposobami nie sprawdzisz ciąży, chyba ze masz jęczmień XD
@LadyCaro ale teoretycznie jakbyś teraz zaszła to tak naprawde musialabys po prostu wytrzymac do 12tc i jakbys potrzebowala to wtedy isc na l4 i masz umowe przedluzona do porodu, a później macierzynski i tak ci placi zus w wysokości liczonej od wyplaty czy jakies grosze jesli juz nie ma umowy?
Ja za 4 razem wyjechałam z placu, bo luk nie chciał się dać zrobić. Za 5 razem trafiłam na totalnie beznadziejnego egzaminatora, gdyby nie to istniałaby szansa, żebym zdała. 7 był bardzo fajnyJa 4 i to chyba dlatego ze udalo mi sie uspokoic bo w koncu trafił mi sie spoko egzaminator![]()
Tak, dokładnie. Ja właśnie tym się ratuję teraz. Pomaga.Woda z solą kuchenna po prostu?
Tak tak, chodzilo mi o takie minimum, zeby byc bezpiecznym finansowoGeneralnie min. tak
Ale jeżeli jest tak jak mówiła, że firma po 3 miesiącach przedłuża na stałe to by miała stałą![]()
Przy becie około 5 (po Ovitrelle) Pink o czułości 25 pokazywał mi jasną kreskę.Dziewczyny, jak myślicie? Czy w przypadku bety np 10, najtańszy test ciążowy o czułości 25 pokaże jakiś cień cienia?
Moje samopoczucie w tej chwili przypomina te które miałam w ostatniej ciąży jeszcze przed testami ale z racji, że jutro będę 8/9dpo a mam tylko testy o czułości 25 to się zastanawiam czy on by coś pokazał jeśli to ciąża a beta jest niższa.![]()
Ja tez 2 razy poleglam na łukuJa za 4 razem wyjechałam z placu, bo luk nie chciał się dać zrobić. Za 5 razem trafiłam na totalnie beznadziejnego egzaminatora, gdyby nie to istniałaby szansa, żebym zdała. 7 był bardzo fajny![]()