Madame JS
Fanka BB :)
Filip to właśnie mój mąż ;-)mi też się Filip podoba ale staremu już nie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Filip to właśnie mój mąż ;-)mi też się Filip podoba ale staremu już nie![]()
Bo my od tego jesteśmy!W ogóle powiem Wam, że byłam dzisiaj totalnym emocjonalnym flakiem i nawet nie wiem kiedy z Wami z tego flakowania wyszłam![]()
A to nie zwykłe oparzenie słoneczne? Jak kiedyś się bardzo opaliłam to miałam w niektórych miejscach na plecach takie łatki czerwone bo się plecy jakoś nierówno opaliły i w niektórych miejscach większe oparzenia powstały.Ej dobra, kto sie zna. Mam sie martwić?
Zobacz załącznik 1415141
Bepathen powinien pomócEj dobra, kto sie zna. Mam sie martwić?
Zobacz załącznik 1415141
Ale masz piękny kolor włosów!
No my to sie nie opalamy czesto i ja w zyciu czegoś takiego nie widzialamA to nie zwykłe oparzenie słoneczne? Jak kiedyś się bardzo opaliłam to miałam w niektórych miejscach na plecach takie łatki czerwone bo się plecy jakoś nierówno opaliły i w niektórych miejscach większe oparzenia powstały.
Ja używałam na to PANTHENOL 10%Ej dobra, kto sie zna. Mam sie martwić?
Zobacz załącznik 1415141