LadyCaro
Fanka BB :)
ja musze cos ogarnac bo nie pojde do roboty z miesięcznym odrostem xDHahahaha ja pisze na messengerze z laska ale licho z terminami
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja musze cos ogarnac bo nie pojde do roboty z miesięcznym odrostem xDHahahaha ja pisze na messengerze z laska ale licho z terminami
![]()
A nie ma innej gdzieś w pobliżu?dodzwoniłam się w końcu do paznokciowni (żeby zadzwonić dziś zbierałam się kolejne 2 dni) i okazało się, że laska na zwolnieniu. Wszystko na marne!
no coś się znajdzie ale muszę się przygotować mentalnie żeby zadzwonićA nie ma innej gdzieś w pobliżu?
A czas juz goni xDno coś się znajdzie ale muszę się przygotować mentalnie żeby zadzwonić![]()
jak nie znajde to pójdę do wawy ale tam zapłacę 5 dych więcej xDA czas juz goni xD
Po prostu dzwonjak nie znajde to pójdę do wawy ale tam zapłacę 5 dych więcej xD
Robisz takie prawdziwe carbonara? Tzn z żółtekO, dowiaduję się o coraz to nowszych potrawach. SuperU mnie dziś Carbonara, kochamy oboje
![]()
Bys pomogla królowejPo prostu dzwon![]()
Ej, jestem nowa w IG, co to i gdzie są stories? XD bo nie raz ktoś odsyła do stories a ja nawet nie wiem gdzie się to patrzyZobacz na stories doktor od genow, czyzby nas podglądała?![]()
Omg, jakbym słyszała siebie!no coś się znajdzie ale muszę się przygotować mentalnie żeby zadzwonić![]()
Takie mieszane, bardziej polskie ale takie najbardziej kochamyRobisz takie prawdziwe carbonara? Tzn z żółtek![]()
Już kiedyś mowilam ze mogę zadzwonic za niąBys pomogla królowej![]()