reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A mam pytanie - bo wiem, że części z Was było przykro z powodu dnia mamy. A jak macie z dniem ojca? A jak Wasi partnerzy?

Mnie osobiście nie ruszał za bardzo ani dzień mamy (znaczy mnie ruszał z powodow mojej mamy a nie tego ze ja nie jestem mama) ani dzień ojca. Myśle, że mój Stary tez ma luz.
Moja relacja na insta

8FDD9E56-3858-470F-A4DC-8F17CF0628DC.jpeg

reklama
Progesteron świadczy ze była owulacja - wiec może dojść do zapłodnienia. Prolaktyna tez jest tylko delikatnie przekroczona wiec myśle ze nie przekreśla to szansy.
Niemniej gdyby się nie udało w tym cyklu to warto przyjrzeć się tej prolaktynie.
Norma jest
Progesteron świadczy ze była owulacja - wiec może dojść do zapłodnienia. Prolaktyna tez jest tylko delikatnie przekroczona wiec myśle ze nie przekreśla to szansy.
Niemniej gdyby się nie udało w tym cyklu to warto przyjrzeć się tej prolaktynie.
Norma jest do 29.93 a ja mam 29.72 niby nie przekraczam ale rzeczywiście jest przy górnej granicy.
Może to bym problem przy zapłodnieniu???

Ale ze jak to ? Rozwiń temat 😁 kocham kalafiora 🥰
ja marynuję w soku z cytryny, świeżo mielonym pieprzu i soli i oliwie z oliwek cały łepek, później piekę w garnku pod przykryciem, a jak jest już miękki to otwieram, żeby się zarumienił. Kroję na kawałki i zjadamy z jakimś sosem, koniecznie z pestkami granatu i jakimiś pieczonymi ziemniakami czy coś.

Garnek mam taki:

Dzieczyny zrobiłam progesteron 7/8dni po owulacji i inne badania. Co sądzicie??
Przy takim prgesteronie może dojść do zagnieżdżenia??
Prolaktyna nie za wysoka???

ESTRADIOL 228 (21-312)
PROGESTERON 12,77 (1,2-15,9)
PROLAKTYNA 29,72 (1,20-29,93)

A po co robiłaś estradiol i prolaktynę po owulacji?
7/8 dni to progesteron i jak ktoś bardzo napalony to beta.

Owulacja potwierdzona monitoringiem?

Napierdzielaja mnie jajniki a sexu nie ma bo mąż ma 40.5 °C gorączki. Pojechałam mu po leki do apteki i w biedrze był mega przystojny gościu. Naczytałam się Waszych wypocin o sposobach na pozyskanie spermy i przeszło mi przez myśl by zaciągnąć go do WC i wykorzystać 🤣 Nie powinnam czytać tego forum! Aż mi się wstyd zrobiło że takie coś mi przez myśl przeszło 🤣

reklama
Do góry