Moonstone
Moderator
Alien XDO tak od dziś nasz mały glutek![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alien XDO tak od dziś nasz mały glutek![]()
jak moja siostra zobaczyłam mojego Krystiana jak się urodził, to powiedziała, że wygląda jak z Austin Powers i przyznałam jej racjęmam szczerą nadzieję, ze w żartach
Tak nazywaliśmy nasze dzieciaki. Żadne fasolki.Alien XD
Ej no, mój alien jest zbyt zajebisty, żeby być jakaś tam fasolka czy groszkiem <3Tak nazywaliśmy nasze dzieciaki. Żadne fasolki.
dla mnie cc to sama operacja bez względu na to czy dziecko jest żywe czy nie. i wiem tak mogą być komplikacje. ale mam żal, bo na kolejny poród się nigdy więcej nie zdecyduję
A mi noworodki, takie dopiero co urodzone, przypominają mandragoryjak moja siostra zobaczyłam mojego Krystiana jak się urodził, to powiedziała, że wygląda jak z Austin Powers i przyznałam jej rację![]()
oczywiście każdy sobie mówi jak chce, ale ja mam straszliwą bekę z tych wszystkich infantylizacji nazw xDTak nazywaliśmy nasze dzieciaki. Żadne fasolki.
Ja tez pamiętam moje pierwsze wizytyMyślę, że gdyby to był mój pierwszy pobyt w szpitalu, to nie chciałabym być sama... Przy pierwszej narkozie zastanawiałam się, co będzie, gdy zacznę do nich wszystkich mówić coś po polskuAle teraz już jestem obcykana ;-) Pamiętam jakieś swoje pierwsze wizyty u lekarza, gdy ze słownikiem uczyłam się, co mam powiedzieć na temat guzków tarczycy, wyniku cytologii z Polski czy innych rzeczy... i szybko przekonałam się, że mój mąż w niczym by mi tu nie pomógł
Ileż on się nauczył słownictwa ginekologicznego z obowiązkowych szkoleń do in vitro
![]()
bo nie serduszkowałaś nigdy to się nie znaszoczywiście każdy sobie mówi jak chce, ale ja mam straszliwą bekę z tych wszystkich infantylizacji nazw xD
"zafasolkować", "serduszkować", "przytulać się" zamiast seks... no nie wiem, strasznie nie rozumiem![]()
może dlatego jeszcze nie jestem zafasolkowana i co miesiąc przychodzą truskawkowe dni... pierdolonebo nie serduszkowałaś nigdy to się nie znasz![]()