Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam tak nawet jak oddaję za darmoMam to samo, że sprzedawanymi rzeczami. Ogólnie jakieś ameby umysłowe się trafiają i nie raczą właśnie dać znać jak rezygnują z kupna. Jak głupi człowiek czeka![]()
że to jest niezgodne z przepisamiA mnie np strasznie wkurzaja ludzie, ktorzy jadą rowerem po ulicy jak obok maja ścieżkę rowerową. Co taki czlowiek sobie mysli?
Mnie jeszcze bardziej wkurwiaja jeśli zamiast jechac po ulicy jadą po chodniku, jeśli ścieżki nie ma. I nie rozumiem z jakiej paki ja mam im ustępować.A mnie np strasznie wkurzaja ludzie, ktorzy jadą rowerem po ulicy jak obok maja ścieżkę rowerową. Co taki czlowiek sobie mysli?
Mnie jeszcze bardziej wkurwiaja jeśli zamiast jechac po ulicy jadą po chodniku, jeśli ścieżki nie ma. I nie rozumiem z jakiej paki ja mam im ustępować.
Przepraszam wszystkich rowerzystów!
O tak, zdecydowanie!Mnie to aktualnie bardziej od rowerzystów wkurzają ci na elektrycznych hulajnogach![]()
A mnie np strasznie wkurzaja ludzie, ktorzy jadą rowerem po ulicy jak obok maja ścieżkę rowerową. Co taki czlowiek sobie mysli?
O orzech.j! Co za idiotki!No to teraz ja! A mnie wkurzają matki, które idą z wózkiem na samym środku drogi rowerowej![]()