stokrotka_
Fanka BB :)
I nienawidzę jak są te miejskie hulajnogi rzucone tak gdziekolwiek i weź to przeskakuj 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Raz probowalam tym jechać. To było traumatyczne przeżycieI nienawidzę jak są te miejskie hulajnogi rzucone tak gdziekolwiek i weź to przeskakuj![]()
No to teraz ja! A mnie wkurzają matki, które idą z wózkiem na samym środku drogi rowerowej![]()
Raz probowalam tym jechać. To było traumatyczne przeżycie![]()
Ja też nie lubie jak jest np tłoczno a ktoś nie wiem, wiąże buta, patrzy coś w telefonie czy cos i sie zatrzymuje na samym środku zamiast zejść na bokNo to teraz ja! A mnie wkurzają matki, które idą z wózkiem na samym środku drogi rowerowej![]()
Ja też czekam na moje wyniki na ten zespół antyfosfolipidowy, w czwartek oddałam krew i nie ma.Chciałabym ogłosić, ze nie mam HIV, kiły i HCV. Czekam na toxo i różyczkę i ferrytynę. Gluzkozę mam niecałe 87.
Btw, jak myslicie będzie dzisiaj? XD
Chociaż ona i morfologia mnie nie nigdy zawodziJa też czekam na moje wyniki na ten zespół antyfosfolipidowy, w czwartek oddałam krew i nie ma.
A w pon mam wizytę u swojego lekarza prywatnego, to bym mu już pokazała...
Bardzo ładna glukoza w ciąży!
Ta wkurzająca reklama ,,masz jeszcze tę torebkę?'' była taka prawdziwa.Mam to samo, że sprzedawanymi rzeczami. Ogólnie jakieś ameby umysłowe się trafiają i nie raczą właśnie dać znać jak rezygnują z kupna. Jak głupi człowiek czeka![]()
Brawo! To spore osiągnięcie w tych czasachChciałabym ogłosić, ze nie mam HIV, kiły i HCV. Czekam na toxo i różyczkę i ferrytynę. Gluzkozę mam niecałe 87.
Btw, jak myslicie będzie dzisiaj? XD
Za to złapałam urea XD Także aż tak zdolna nie jestemTa wkurzająca reklama ,,masz jeszcze tę torebkę?'' była taka prawdziwa.
Brawo! To spore osiągnięcie w tych czasachA przeżyć życie bez HPV to już wgl!