LadyCaro
Fanka BB :)
no ja po tej akcji teżNo przecież tu jest kreska jak byk, ale no wiesz ja im nie ufam totalnie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja po tej akcji teżNo przecież tu jest kreska jak byk, ale no wiesz ja im nie ufam totalnie![]()
To sikaj! No dawajcie tu mi testy jakieś!A jeszcze nie spóźnia się w ogóle, jestem 3 dni przed![]()
tak, nie było ciąży z tegorozumiem, że to stary oszukańczy? Bo się już gubię w postach![]()
Tak. Dziewczyny mnie usiłują od wielu miesięcy przekonać ze facelle ssie a mi się mocno wybarwialo tylko w ciąży XDrozumiem, że to stary oszukańczy? Bo się już gubię w postach![]()
Nie wierze!!!!!Nie uwierzycie co się wczoraj wydarzyło u Nas w Castoramie… Matka chodziła sobie z córeczką i tej nagle zachciało się siku, więc ta mamusia wysadziła ją na kibel na ekspozycji i tam się wyszczała![]()
Tak, 30. Podejrzewam, że będę sikać codziennie xD Dobrze, ze chociaż się nie nastawiam tylko traktuję to jako rozrywkęA dobra, bo ten stary
No ale mówię, one są do dupy dla mnie
Ty masz mieć okres 30.06? To ja bym jeszcze jednak siknęła jakoś pod koniec tygodnia bo ten pink jest dziwny dla mnie
Nie uwierzycie co się wczoraj wydarzyło u Nas w Castoramie… Matka chodziła sobie z córeczką i tej nagle zachciało się siku, więc ta mamusia wysadziła ją na kibel na ekspozycji i tam się wyszczała![]()
Jak czytam takie rzeczy to mnie trafia szlag! I mam dreszcze na całym ciele. MasakraJeśli bardzo chcecie się wkurwić, to właśnie trafiłam na:
![]()
Ciało dwulatki znalazła ekipa remontowa. Ojciec dziecka dziś "po wytrzeźwieniu" ma zostać przesłuchany
W miejscowości Szabda w powiecie brodnickim (województwo kujawsko-pomorskie) ekipa remontowa w jednym z domów znalazła ciało dziecka w wieku około dwóch lat. Dom wynajmowany był małżeństwu z pięciorgiem dzieci. W sobotę przesłuchany ma zostać ojciec dziecka, który w piątek został zatrzymany.tvn24.pl
rodzina patusów mieszkała ze zwłokami własnego, dwuletniego dziecka. Typiara właśnie urodziła 6 dziecko.
Nawet nie chcę mówić, jak się we mnie gotuje.
Fajna rozrywkaTak, 30. Podejrzewam, że będę sikać codziennie xD Dobrze, ze chociaż się nie nastawiam tylko traktuję to jako rozrywkę