Moonstone
Moderator
Polać jej, dobrze mówiDawaj!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polać jej, dobrze mówiDawaj!!!!!
Tak, to ten kłamca!!!!rozumiem, że to stary oszukańczy? Bo się już gubię w postach![]()
O! Ja owulki zrobię ale ciążowe też tylko 4! Co by nie bankrutować!
Kiedy będziesz testować?
Ja mam 36 i czekam na okres, ale biorę luteinę (jeszcze 5)Dziś mam 25dc i czekam na okrestakże może się równie dobrze okazać, że w sierpniu xD
Bo ja potrafię mieć cykl 180 dni xD ale brałam dupka więc oczekuję go max. w piątek![]()
Aaa ok, myślałam ze może podobnie. Ale mnie zmotywowałaś do braku szaleństwa, może też mi się uda zrobić tylko kilkaDziś mam 25dc i czekam na okrestakże może się równie dobrze okazać, że w sierpniu xD
Bo ja potrafię mieć cykl 180 dni xD ale brałam dupka więc oczekuję go max. w piątek![]()
Nie mam jak w pracySikaj! No już!!!!
Ale nakręcasz nasNie mam jak w pracynawet testów nie mam ani w domu a tym bardziej ze sobą, kupię popołudniu i nasiąkam jutro jak nie przyjdzie
Ale nie nakręcam się)