lady_in_blue
Fanka BB :)
Wcześniej widziałam dyskusję o Jadwidze i chyba @Moonstone napisała że dla niej to patronka niepłodnościZnaczy nie żebym stawiała im za przykład...;-)
Elka jest moją faworytką forever.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wcześniej widziałam dyskusję o Jadwidze i chyba @Moonstone napisała że dla niej to patronka niepłodnościZnaczy nie żebym stawiała im za przykład...;-)
Elka jest moją faworytką forever.
No jednak Maryja wygrywa w przedbiegach!Ej, ale akurat Jadwiga miała kosę z mężem który jej nie chciał widywać, prawie nie współżyli a jak w końcu zaszła w ciążę to potem urodziła i umarła (a dziecko zmarło kilka dni później). Może lepiej znajdzcie lepszą patronkę niepłodności ;p...
To już święta Elżbieta ma bardziej optymistyczną historię na koncie.
Byłam kiedyś w parafii, gdzie patronką jest Matką Boska.... z brzuszkiemNo jednak Maryja wygrywa w przedbiegach!
To serial na netflixie o prawniku, który też zaczynał od 0,wynajmował w pokój w salonie kosmetycznym jako swoją kancelarie, nie miał sekretarki więc jak ktoś dzwonił to udawał dźwięk kobiety, że niby połączy zaraz z mecenasemNie?
Ostatnio na profilu Yemichudne było sporo wiedzy na temat tabletek z żelazem. Ponoć to tylko ostateczna, ostateczność! Bo mają silne działanie uboczne i chyba jak dobrze pamiętam rozwalają jelitaJa już postawiłam końcem maja bo skończyłam opakowanie, ale gin u którego wtedy byłam to w ogóle mnie ochrzanił ze nie powinno się tak o brać żelaza![]()
Ja tylko chciałam powiedzieć, ze w klinice leczenia niepłodności we Lwowie leżało się po inseminacji/ivf z takim towarzystwem:Byłam kiedyś w parafii, gdzie patronką jest Matką Boska.... z brzuszkiem![]()
Piękna ikona. Właśnie mam zamiar znaleźć jakąś dla siebie podczas giełdy starociJa tylko chciałam powiedzieć, ze w klinice leczenia niepłodności we Lwowie leżało się po inseminacji/ivf z takim towarzystwem:
Nie tyle niepłodności może co myśle ze jej historia może być wsparciem dla starających sięWcześniej widziałam dyskusję o Jadwidze i chyba @Moonstone napisała że dla niej to patronka niepłodności. Być może tamten post powinnam zacytować sugerując Elżbietę ale nie chcę mi się go szukać
.
Moja koleżanka była i żałuje ze zdecydowala się zdawać egzamin radcowskiW ogóle jak jesteśmy przy tym temacie, i na staraczkach bez tabu, to się zastanawiam zawsze, co kieruje człowiekiem, który zostaje komornikiemjuż bym wolała notariuszem być