Bibi89
Fanka BB :)
Ja to mogłabym sobie czekać ale moja praca nie bardzo...dużo cierpliwości życzę![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to mogłabym sobie czekać ale moja praca nie bardzo...dużo cierpliwości życzę![]()
To napewno. Mam nadzieje, że mi sie telefon nie rozladuje xDJak to co? Będziesz z nami pisac![]()
Ja w ogóle nie lubie zdrobnień przesadnych i określenia dzidzius też nie lubie i nie używamEj a ja wczoraj nie mogłam zasnąć, i naszła mnie taka refleksja. Co myślicie o określeniu „dzidzius” np. Staramy się o dzidziusia, chce mieć dzidziusia?
bo ja nie rozumiem
dzidziuś
![]()
Zawsze może być boboJa w ogóle nie lubie zdrobnień przesadnych i określenia dzidzius też nie lubie i nie używam
Po internetach krążyło kiedyś takie ogłoszenie parafialne...Byłam kiedyś w parafii, gdzie patronką jest Matką Boska.... z brzuszkiem![]()
A dla mnie po prostu: dziecko. I tyleZawsze może być bobo
Mi jakoś też nie brzmią groszki i fasolki. Za to alien dla mnie brzmi świetnie XD
Ej a ja wczoraj nie mogłam zasnąć, i naszła mnie taka refleksja. Co myślicie o określeniu „dzidzius” np. Staramy się o dzidziusia, chce mieć dzidziusia?
bo ja nie rozumiem
dzidziuś
![]()
Mi sie zawsze bobo podobało ale jak odkryłam że w pl są bobotesty to zmienilam zdanie i już mi się nie podobaZawsze może być bobo![]()
Mi jakoś też nie brzmią groszki i fasolki. Za to alien dla mnie brzmi świetnie XD
Bobas, ok ale dzidziusia nie kumamDla mnie dzidziuś okej ale bardziej podoba mi się bobas![]()