Mmiiaa
Fanka BB :)
Nabroiłaś coś?No w końcu mogę dodać jakiś post ... myślałam że już nigdy nic nie napisze !
Zobacz załącznik 1420343

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nabroiłaś coś?No w końcu mogę dodać jakiś post ... myślałam że już nigdy nic nie napisze !
Zobacz załącznik 1420343
No tak, fałszywe komplementy też są słabeTo ja np jestem świadoma, że mam ładną buzie i w ogóle. Ale uważam, że troszkę się zapuściłam i denerwuje mnie jak ktoś wmawia mi, że jestem chudziutka-mając nadwagę(Co prawda aż tak tego po mnie nie widać) i widząc mnie po tygodniu mówią Oo schudłaś
A ja przytyłam 5 kg. Wiem, że niektórzy mówią, żeby mi się miło zrobiło ale ja wolę jak ktoś powie szczerze prosto z mostu. Bardziej chyba by mnie to zmotywowało do działania
![]()
Jadę do biura. Na początku chyba będę jeździć, dopiero jak się w miarę ogarnę będę mogła zdalnie. Ale wiecie co, nawet się cieszę. Wczoraj do Ikei jechaliśmy to się odjebałam bo brakuje mi wychodzenia z domu i urbania się@LadyCaro jedziesz do biura czy pracujesz zdalnie ?
Jedziesz sama?Jadę do biura. Na początku chyba będę jeździć, dopiero jak się w miarę ogarnę będę mogła zdalnie. Ale wiecie co, nawet się cieszę. Wczoraj do Ikei jechaliśmy to się odjebałam bo brakuje mi wychodzenia z domu i urbania się
Ubranka już czekają, przygotowane, zaraz idę się kąpać. Kurde, ale fajnie! Cieszę się, że zaczynam nową pracę.
I nie mogę się doczekać wypłaty xD 2k więcej niż miałam :O dla mnie to sporo
Oj nie śmiejcie się, ale Stary będzie ze mną na pasażaerce, bo jeszcze się stresuję xD ale we wtorek już jadę samaJedziesz sama?![]()
Spokojnie tez bym tak zrobiła jak sie znamOj nie śmiejcie się, ale Stary będzie ze mną na pasażaerce, bo jeszcze się stresuję xD ale we wtorek już jadę sama![]()
No pewnie, nowa praca nowe wyzwanie. Fajnie, że zaczynasz coś nowego. Trzymam kciuki!Jadę do biura. Na początku chyba będę jeździć, dopiero jak się w miarę ogarnę będę mogła zdalnie. Ale wiecie co, nawet się cieszę. Wczoraj do Ikei jechaliśmy to się odjebałam bo brakuje mi wychodzenia z domu i urbania się
Ubranka już czekają, przygotowane, zaraz idę się kąpać. Kurde, ale fajnie! Cieszę się, że zaczynam nową pracę.
I nie mogę się doczekać wypłaty xD 2k więcej niż miałam :O dla mnie to sporo