Moonstone
Moderator
Tez właśnie nie wiemDobra przyznawać sie ktora to mnie zaobserwowala na insta bo nie wiem xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez właśnie nie wiemDobra przyznawać sie ktora to mnie zaobserwowala na insta bo nie wiem xD
Ja chciałam was szukać ale nie mam czasu bo jednak troche pracowac muszeDobra przyznawać sie ktora to mnie zaobserwowala na insta bo nie wiem xD
Ale @pluto_nova musi mieć dzisiaj dobre zasięgi na insta, zaraz firmy zaczną się do ciebie zgłaszać na współpracę xDJa chciałam was szukać ale nie mam czasu bo jednak troche pracowac muszetylko @pluto_nova znalazlam ale to łatwe bylo
![]()
No jak wszyscy się stąd wynoszą to ja też. Jest tu jeszcze kilka dziewczyn, które są tu od dawna a nadrabiają forum większymi fragmentami jak nie pracują, np @Lea2022Lista wyglada tak:
1. @Moonstone
2. @Ceonis
3. @Bibi89
4 @LadyCaro
5. @pluto_nova
6. @Wezu
7. @Agnes4312
8. @olka11135
9. @MyszkaMiki30
10. @Karolina_123
11. @Kamilad
12. @stokrotka_
13. @Mmiiaa
14. @Madame JS
15. @krasulka5
16. @Hope99
17. @Anka_83
18. @Lena1984
19. @Erinti7
20. @AScarlett
@lady_in_blue wpisac cię? A @hachette ? @Erinti7 ?
Ja jaDobra przyznawać sie ktora to mnie zaobserwowala na insta bo nie wiem xD
To daj sie tez zaobserwowacJa ja![]()
Kurcze, ale chyba nikt nie chce się stąd wynosić... Tam ma być taki dodatkowy tylko, wątek trzonowy można powiedzieć xDNo jak wszyscy się stąd wynoszą to ja też. Jest tu jeszcze kilka dziewczyn, które są tu od dawna a nadrabiają forum większymi fragmentami jak nie pracują, np @Lea2022
I podejrzewam, że tez będą chciały dołączyć, dlatego na razie budujemy listęNo jak wszyscy się stąd wynoszą to ja też. Jest tu jeszcze kilka dziewczyn, które są tu od dawna a nadrabiają forum większymi fragmentami jak nie pracują, np @Lea2022