Bibi89
Fanka BB :)
Nooo ochłoń ochłoń lepiejNo i to jest jedyna słuszna droga![]()
Muszę ochłonąć, bo serio… dawno nie miałam takiej żaby w brzuchu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo ochłoń ochłoń lepiejNo i to jest jedyna słuszna droga![]()
Muszę ochłonąć, bo serio… dawno nie miałam takiej żaby w brzuchu.
Na razie to towarzyszy mi ogólny wkurw, wiec nie radzę przeciągać struny@Moonstone czy nadal mi ufasz?![]()
A coś konkretnego się stało, czy hormony szaleją?Na razie to towarzyszy mi ogólny wkurw, wiec nie radzę przeciągać struny![]()
Jaki slodki podroznikHarvey pozdrawia z korku gdzieś niedaleko Hanoweru![]()
Nie chce mi się o tym publicznie pisac. Powiedzmy, ze to hormonyA coś konkretnego się stało, czy hormony szaleją?![]()
Ooo czyli po ilu tabletkach przyszło?Siemka pokemony!
Czajcie co się u mnie odwaliło. W nocy śniło mi się, że dostałam okres, że normalnie spałam w łóżku i czuła jak mi coś poleciało, wstałam do łazienki a w majtach miałam taka giga mega podpaskę i że ona była całą czerwona! Ale się obudziłam, patrzę - sucho. Rano wstaje i też git. Poszłam za jakies 15 min do toalety, siadam na klop i zonk. Dostałam okres...
A ja zapomniałam wczoraj jednej tabletki dupka i dzisiaj miałam wziąć 2. Nieraz zapominałam, ale brałam na drugi dzień i było ok, okres przychodził z 2, 3 dni po odstawieniu. A to jednej zapomniałam i już malpa przylazła!
Powiedzmy, ze uznaje to za zaproszenie na prywatna rozmowę. OczekujeNie chce mi się o tym publicznie pisac. Powiedzmy, ze to hormony