reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
ja nie mam chyba zadnej fajnej...przynajmniej zadnej nowosci-wszystko juz takie odklepane ;-) Po obiedzie biore sie za porzadek w przepisach bo mam to wszystko na kupie wiec trzeba wskoroszyt poukladac zeby to jakos czytelniejsze bylo...

A dzis na obiad w sumie co wczoraj bo zrobilam wiecej kotletow...dzis tylko trzeba usmazyc,ziemiaki wlasnie wstawilam,mam sosik z kartonika-ale jest pyyyycha:) no i do tego jakies ogoreczki ...
Przy okazji porzadkow wyszukam cos nowego na obiad jutro...

a u nas dzisiaj zapiekanka ziemniaczana, no i pomimo ze piatek bedzie z kiełbaska...no ale mam taka ochotę, że sobie normalnie nie odmówię;-)

a co do sałetek to ja bardzo lubie z tunczykiem, wszystkim zawsze smakuje

tuńczyk, cebula, białko, majonez, tuńczyk, ser zółty, majonez, żółtko..pychota ( i bardzo dobre jest jak jest w jednej warstwie tuńczyk w sosie własnym, a w drugiej w oleju.) Jajko oczywiscie ugotowane i starte na tarce, tak samo ser zółty i warto zrobić na 6 godzin przed podaniem, a nawet powiem dzień wcześniej

a mnie tu tak rozpieszczaja..ze az boje sie na wage wejsc:-D..dzis u psiolki rogaliki własnorecznie pieczone- nie odmówiłam..u babci pierogi ruskie, a u mamciu zapiekana panga:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry