T
tigger
Gość
madzikm ja tez słyszę zdania od mojej córciwczoraj usłyszałam to ja idę
ale chyba za bardzo to interpretuje
![]()
no wlasnie ja tez sie obawiam, ze za bardzo interpretuje

a dzisiaj "laptop"

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzikm ja tez słyszę zdania od mojej córciwczoraj usłyszałam to ja idę
ale chyba za bardzo to interpretuje
![]()
Nie. Ale czy to nie jest od 3 roku zycia? Jak byłam w aptece to babka nie chciała mi nic sprzedać twierdząc, że dla takich małych dzieci to tylko witaminy.ewa - a dajesz Wiktorii bioaron C albo tran? u nas pomogło to pierwsze![]()
Ja piszę Wam tylko to co wszyscy słyszą, a co Wiktoria mówi bardzo ładnie/wyraźnie. Mało jest takich słów czy zdań, które ona mówi, a rozumiem tylko ja. Jak już coś mówi to bardzo wyraźnieno wlasnie ja tez sie obawiam, ze za bardzo interpretujewedlug mnie i mojego m wczoraj Olivka powiedziala "be happy"
i powtorzyla to kilka razy
a dzisiaj "laptop"![]()
no wlasnie ja tez sie obawiam, ze za bardzo interpretujewedlug mnie i mojego m wczoraj Olivka powiedziala "be happy"
i powtorzyla to kilka razy
a dzisiaj "laptop"![]()