reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

A mój nie chce dupska ruszyć do raczkowania:no:, tylko się kula z plecków na brzuszek i odwrotnie, opanował to do perfekcji:-D, juz nawet mama nie musi pomagac z wyciagnięciem rączki spod brzuszka.

a i jeszcze plucie zupką:szok:, mógłby startować w zawodach.

reklama
Na plamy polecam Dr Beckmann Pre-Wash, spiera nawet marchewkę.

działa też natychmiastowe zapranie w zwykłym mydle, ale kto będzie szarpał dziecko, żeby tylko wyprać bluzeczkę.

tak zapieram tylko śliniaczki, a bluzeczki przed praniem namaczam własnie tym odplamiaczem:-)

Na plamy polecam Dr Beckmann Pre-Wash, spiera nawet marchewkę.

działa też natychmiastowe zapranie w zwykłym mydle, ale kto będzie szarpał dziecko, żeby tylko wyprać bluzeczkę.

tak zapieram tylko śliniaczki, a bluzeczki przed praniem namaczam własnie tym odplamiaczem:-)

Dzięki na pewno spróbuję bo okropnie wyglądają te plamy na jasnych bluzeczkach i psują Madzi zdjęcia:-D

a ja nie uzywam juz takiego kr.otkiego sliniaka, tylko mam taki fartuch w dalamtyńczyki co się wiąże na karku i na plecach i jest długi i nie mam już problemu z plamami

:-Dale to moje dziecko sie leniwe zrobiło, nie chce jej sie tyłka ruszyc do przodu po pilota..... ooooo ruszyła się. Fajnie to wygląda, bo odbija sie na kolanach i kica do przodu:-Dkurcze strasznie szybko te nasze maluchy sie rozwijają, pamietam jak 2 tygodnie temu sie cieszyliśmy z m że się przewraca z plecków na brzuszek a teraz juz zasuwa na kocu:szok::szok:szok

moja córcia już nie kica jak zając tylko raczuje nóżka za nóżką:tak:
drugi raz udało się Natalce usiąść samej:-)​

reklama
A nasz |Ignaś leniwy strasznie, jak leży na brzuchu to nawet nie chce mu sie za duzo dzwigać głowy tylko pluje materac:confused: za to jak lezy na brzuchu to podnosi bioderka i robiac mostek przesuwa sie do tyłu:-)
ale do siadania to od razu sie podnosi
pani dotor powiedziała ze niektóre dzieci tak maja- te spokojniejsze;-)

Do góry