Cześć dziewczyny! Robiłam właśnie test ciążowy 2 tyg po spodziewanej miesiączce. Na instrukcji jest napisane żeby nie odczytywać wyniku po 5 minutach, bo mogą zachodzić jakieś reakcje chemiczne. Niby to rozumiem ale głupio spojrzałam na test po ok godzinie i nie wiem co wskazuje. Jak zrobiłam ukazała się jedna czerwona krecha i nic więcej, a po tej godzinie spojrzałam i jest tam taka bardzo blada, szara kreseczka. Jest ona dużo cieńsza od pierwszej, jest mniej więcej grubości włosa. Nie ma także różowego koloru i widać ją jak sie bardzo dobrze przyjrzysz. Czytałam, że kreska bez koloru jest tylko miejscem w którym kreska powinna się pojawić i że prawidłowo powinna mieć grubość pierwszej kreski. Nie wiem czy robić sobie nadzieje czy już odpuścić. Czy zdażyło się któreś z was ze 2 tyg po spodziewanej miesiączce nie wychodziły testy? Albo że pojawiała się taka dziwna druga kreska ? Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam
reklama
Rozwiązanie
RanoTeraz go zrobiłaś ? czy rano z pierwszego moczu?
Lusia125
Fanka BB :)
Z porannego moczu to chyba test powinien wyjść już wiarygodny z dwoma kreska i chyba że owu się przesunela... Zależy czy zdarzały ci się nieregularne cykle... Kresek po 5 minutach już bym się nie doszukiwala. Najlepiej jutro idź zrobić bete bd miała pewność 
olivia1011
Zaciekawiona BB
Lusia125
Mi się raz zdarzyło.. Ale test był wadliwy i nigdy więcej go już nie kupiłam bo na drugi dzień beta ujemna... ja jak zrobiłam 3 dni przed @ też miałam słaba zobacz na załączeniu a jestem obecnie w 15tcJa miałam pół roku temu różnie cienka kreskę i był to błąd
Załączam zdjęcie
Myślę że kreska powinna być przynajmniej takiej samej grubości![]()
No u mnie kreska jest mniej więcej takiej samej grubości, ale jest bardzo blada i na pewno nie tak wyraźna jak u ciebie. Trzeba się na siłe przypatrywać pod światło. Jak będę w domu to złącze zdjęcieJa miałam pół roku temu różnie cienka kreskę i był to błąd
Załączam zdjęcie
Myślę że kreska powinna być przynajmniej takiej samej grubości![]()
Fado123
Jeśli robiłaś z porannego moczu , i nie wyszła kreska do 5 min to niestety ciąży nie ma , tym bardziej po 2 tygodniach od @ ,stężenie hormonu byłoby już bardzo wysokie ,polecam wizytę u gina żeby sprawdzić co się dzieje
reklama
Kurczę, zrobiłam kolejny i teraz kompletnie nic
(( jest jeszcze jakikolwiek cień szansy?? Czy mam już sobie odpuścić ? Miał ktoś tak ze testy długo nie wychodziły ? Niestety nie mam obecnie możliwości zrobienia bety wiec muszę polegać tylko na nich
(
Załączniki
reklama
Lusia125
Zawsze owu mogła się przesunąć... Tak się zdarza więc ja bym powtórzyła test o czułości 10 i z ranaKurczę, zrobiłam kolejny i teraz kompletnie nic(( jest jeszcze jakikolwiek cień szansy?? Czy mam już sobie odpuścić ? Miał ktoś tak ze testy długo nie wychodziły ? Niestety nie mam obecnie możliwości zrobienia bety wiec muszę polegać tylko na nich
(