reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziwna historia dziwna sprawa

reklama
Mi też cos tu podpada... Jakby to jakiś troll pisał, bo aż się wierzyć nie chce skąd takie podejście, zwłaszcza z cp w historii...
też zaczęłam myśleć, że to troll. Normalna dziewczyna jakby pisała o poradę to by zrobiła to co jej radzimy, a tutaj kilka razy było mówione o becie, a odpowiedzi tej dziewczyny nijak się nie odnoszą do rad. To po co wogóle pisała post na tym forum? Jak rady nie były jej potrzebne 🤷‍♀️

też zaczęłam myśleć, że to troll. Normalna dziewczyna jakby pisała o poradę to by zrobiła to co jej radzimy, a tutaj kilka razy było mówione o becie, a odpowiedzi tej dziewczyny nijak się nie odnoszą do rad. To po co wogóle pisała post na tym forum? Jak rady nie były jej potrzebne 🤷‍♀️
No tu też nie zgadzają się szczegóły, co post to co innego, ale ok, stres, podekscytowanie.

Do góry