I jak????Już się zapisałam on-line do ginekologa na 02.06.2022 zobaczymy co powie.Jutro beta, i w czwartek, jeśli wynik będzie powyżej 5 to powtórzę drugi raz żeby zobaczyć czy przyrasta.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak????Już się zapisałam on-line do ginekologa na 02.06.2022 zobaczymy co powie.Jutro beta, i w czwartek, jeśli wynik będzie powyżej 5 to powtórzę drugi raz żeby zobaczyć czy przyrasta.
Nie dotarłam do laboratorium bo dopadły mnie od poniedziałku takie wymioty, i silne osłabienie że nie byłam w stanie do łazienki się doczołgać, nie mówiąc już o wybraniu się kilku km do punktu pobrań. Testów ciążowych też już więcej nie robiłam. W przyszłym tygodniu mam umówioną wizytę u gina, zobaczymyI jak????
zrób sobie lepiej test ciążowyNie dotarłam do laboratorium bo dopadły mnie od poniedziałku takie wymioty, i silne osłabienie że nie byłam w stanie do łazienki się doczołgać, nie mówiąc już o wybraniu się kilku km do punktu pobrań. Testów ciążowych też już więcej nie robiłam. W przyszłym tygodniu mam umówioną wizytę u gina, zobaczymyNa razie mdli mnie okropnie, nawet zapach ukochanej kawy powoduje, że biegnę do toalety. Przesypiam większą część dnia. Dobrze, że mam taką pracę iż mogę sobie na to pozwolić.