reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwne zachcianki

hehehe to widze, ze mamy podobnie! ...Kotek ja dzisiaj nakupilam sobie duuzzoo serkow homogenizowanych (slodkich) i bede je wcinac.
coz... bedzie jak ma byc...jestem ciekawa co bedzie po porodzie ;-)

reklama
ja z kolei nakupiłam warzywek, owocków świerzych i suszonych i wogóle samych zdrowych rzeczy:) a na obiadek był łosoś wędzony z warzywkami, mmmmnniami:)))

Ufff... Nadrobiłam i ten wątek ;-)
I takie mam refleksje:

1. Mamszymka jesteś ideałem! Głębokie ukłony dla Szanownej Połówki za wspaniały "trening" :-) (wiadomo, co dobrego w facetach, to my ;-) )
Mój Mąż jest modelem z tego samego wzorca :-D

2. Nie mam zachcianek :-( Bo przecież to, że kiszonego zagryzam rodzynkami się nie liczy - w końcu, wszystko było w domu ;-)

3. Za mało tyję. Mam 3 kg na plusie, z czego 2 w ciągu ostatnich 4 tygodni. Staram się nie niepokoić :baffled:

Esia - na pocieszenie ci powiem, ze moja kuzynka w czasie ciazy schudla 12 kg!! zdrowa dzidzia i wszstko cacusi.... Wiec, nie masz sie naprawde czym przejmowac....

Dzięki Anni staram się w ogóle o tym nie myśleć. Dopóki gin nie będzie marudził, to biorę na wstrzymanie z nerwami. Ale SCHUDŁA 12kg??? To chyba z jakiejś ogromnej nadwagi wyjściowej... Aż niesamowite... :szok:

a ja na śniadanie zjadłam ananasa, pomarańcza i płatki kukurydziane, a to wszystko wymieszane z jogurtem jabłkowo-mietowym, czy to jest zachciewajka?

reklama
Sorga myślę że takie zestawienie można zaliczyc do zachciewajki:-).
A ja dziś w koncu skusiłam się na te moje truskawki mrożone i były pyszne, nie mogłam się doczekać kiedy się rozmrożą i zimne wcinałam :-).

Do góry