reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwne zachcianki

Colę staram się ograniczać - w czasie ciąży może wypiłam razem 5 litrów. Kawy w ogóle nie pijam - no chyba że anatola :-D Za to herbatę codziennie :dry:

reklama
szczerze mówiąc, nie przejmowałabym się tym w takiej sytuacji
co prawda wszędzie piszą, że herbatki najlepiej owocowe, ale jak powiedziała moja teściowa, jak ona była w ciąży, herbata owocowa była wtedy, jak się do czarnej wrzuciło cytrynę;-) w zasadzie jakbysmy chciały unikać wszystkiego, co należałoby wykluczyć z diety kobiety ciężarnej (a ilu dietetyków i lekarzy, tyle opinii) to chyba byśmy szybciej zgłupiały niż coś zjadły czy wypiły:eek:

mnie naszło na ciasto toffi i właśnie mój mężuś jest w trakcie robienia. a ja próbuję skupić się na prezentacji na zajęcia na uczelnię :-)

mmmmmmm a dziś wcinałam pomidorki z cebulką i śmietanką, bo sobie uświadomiłam że po porodzie to nie będę mogła....

a ja miałam ochotę na pomidorki, a ich oczywiście w domu niet...
zawsze jak mam na coś ochotę, to nie mam tego w domu
niuni wpraszam się na ciacho:-)

Ja wczoraj kupowałam w sklepie lody, bitą śmietanę i czekoladową polewę a kasjerka patrzy na mnie, na brzuch i mówi "twarz jak na chłopca a zachcianki na dziewczynkę' :) już mnie ta niepewność samą męczy ale 20.04 idziemy na usg :)

reklama
Niuni i ja dziś na płatkach jadę, bo na zrobienie bardziej zaawansowanego śniadania siły nie mam, a tak bym zjadła naleśniki z nutelką ... :baffled:

Do góry