reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Dziwne zachcianki

P.S. Jak byłam mała to bób był wtedy co czereśnie. Ale teraz to wszystko na głowie stoi, bo truskawki z maroka są w lutym :-D więc już na takich odniesieniach nie polegam. Podejrzewam że będzie na dniach tylko za jakieś masakryczną kasę. Ale co tam - mam zamiar zapłacić i się nacieszyć bez wyrzutów sumienia - o ile mi się uda :tak:

reklama
wlasnie wrocilam z targu(oczywiscie samochodem bylam)
kupilam praktycznie ten sam zestaw warzyw co w sobote
niestety jeszcze bobu nie widzialam
ale jak tylko zobacze to zamelduje

swoją droga to truskawki z maroka da sie zjesc:tak:
ale bobu z maroka to bym raczej nie zjadla:no:

A ja dziś już widziałam bób u siebie na bazarku. Tylko że upadłam pod stoiskiem jak zobaczyłam cenę!!! 25 zł za kg!!! Niestety ale takiej ceny nie dam!

A ja nie doszłam na bazarek... Musiałam iść jeszcze po żarcie dla futer (groziło mi zjedzenie przez nie) i już nie dałam rady :zawstydzona/y: Dobrze że zawróciłam, bo tuż pod domem dorwał mnie osławiony ból pachwiny - jakby mi się noga "wyłączyła" :eek: A zjadłabym jeszcze czereśni!!!

Esia - znam ten ból, wcale nie jest przyjemny. Ale jak przeczytałam o wyłączonej nodze to myślałam że urodzę ze śmiechu :-D:rofl::rofl2:

A co do bobu - zrobiłam rekonesans - w warzywniaku powiedzieli że na giełdzie już jest ale za drogi. Muszę ich zgwałcić co by przywieźli choć woreczek.

Jest, jest, mam go mam :-D. Drogi jak pieron, ale nie mogłam się powstrzymać. Zjem go za chwilę hahahaha:laugh2::crazy:.

reklama
Do góry