O
oliwkaa14352
Gość
Hejka dziewczyny, mam takie pytanko . Bo jestem w 7 tygodniu ciąży, jestem fryzjerką i mam pytanie czy farba do włosów albo rozjaśniacz szkodzi dziecku?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Generalnie szkodzą opary tych farb. Farby bez amoniaku są bezpieczne, ale nawet wtedy jak w tych oparach jesteś cały dzień to tak średnio. Chyba, że możesz dogadać się w pracy tak, żeby zajmować się innymi rzeczami, a farby zostawić komuś innemu.Hejka dziewczyny, mam takie pytanko . Bo jestem w 7 tygodniu ciąży, jestem fryzjerką i mam pytanie czy farba do włosów albo rozjaśniacz szkodzi dziecku?
Bo sobie to jednam coś inneg, siedzisz chwilę, a fryzjerzy siedzą w tych oparach pół dnia.Niby opary szkodzą ale mój ginekolog dziwnie na mnie popatrzył jak zadałam mu pytanie czy w ciąży mogę ufarbować sobie włosyzdecydowanie odpowiedział że tak. Aktualnie farby maja mało amoniaku albo można używać takich bez amoniaku.
No niby mogę się dogadać z kimś ale jak będę się zajmowała czymś innym a w tym samym pomieszczeniu a to pomieszczenie jest małe to nie wiem czy to coś ta zbytGeneralnie szkodzą opary tych farb. Farby bez amoniaku są bezpieczne, ale nawet wtedy jak w tych oparach jesteś cały dzień to tak średnio. Chyba, że możesz dogadać się w pracy tak, żeby zajmować się innymi rzeczami, a farby zostawić komuś innemu.