Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet w 1 trymestrze? A co na to twoj lekarz? Bo mi moj w zasadzie odradzil.ja normalnie farbuje wlosy w ciąży
Lekarz niby odradza ale jakos malo kategorycznie. A ja mam dylemat bo chcialabym ale boje sie... chyba wiesz o co mi chodzi. Normalnie co 1.5 m robie odrosty a teraz akurat przypada ten czas i ciezko mi wyobrazic sobie te odrosty za jeszcze 2 miesiace.Wlosy farbuje co miesiac wiec raczej w 1 trymestrze tez. Przeciez nikt Ci nie kaze farbowac skoro lekarz ci odradza. Jakos nie sadzilam ze powinnam o takie cos pytac lekarza. To moja 2 ciąża. Z dzieckiem i jednym i drugim ok
Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Zapytam sie fryzjerki Ogolnie to mam wlosy rozjasniane rozjasniaczem. Nie bardzo wiem czy jest tam amoniak.Też farbowalam w obu ciazach.
Oprócz wdychania oparow z farby nie możesz tym zaszkodzić dziecku. Jeśli masz wątpliwości to użyj farby bez amoniaku
Hubert 18.02.2015 [emoji213]
Wiktoria 06.06.2017 [emoji214]
Też farbowalam w obu ciazach.
Oprócz wdychania oparow z farby nie możesz tym zaszkodzić dziecku. Jeśli masz wątpliwości to użyj farby bez amoniaku
Hubert 18.02.2015 [emoji213]
Wiktoria 06.06.2017 [emoji214]