reklama
dziewczyny które urodziły po 15,08 i pózniej - 2 dodatkowe tyg należą sie takze jezeli umowa sie skonczyła i płaci wam ZUS - trzeba w zusie złożyć podanie - z tego co pamietam to do Chogaty np sie tyczy....ja juz złożyłam, bede prawie 500zł do przodu a jak ktoś miał wiekszy dochód to i wiecej...
O właśnie o takie coś mi chodziło :-)
Mam ochotę to wydrukować i złożyć razem w podaniem o urlop za 2010ale mam nadzieje że księgowa jest na tyle rozgarnięta że wie że tak jest ;-)
Mój szef to się wkur... na bank że kolejny miesiąc będzie musiał płacić mi![]()
Moja księgowa udaje wielką panią, ale co przychodze z jakąś nowinką to mówi, że znowu głupot się naczytałam. Wtedy musze jej konkretami rzucać (np. wydruki z neta)
izabela...
Fanka BB :)
a mi właśnie przyszła odpowiedź z pracy o dodatkowy macierzyński i oczywiście mi udzielili (nie mieli wyjścia ;-))
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja jeszcze zadnego odezwu z pracy nie mialam,ciekawe, pewnie moj szefo tez sie wkurzy,u nas mala firma(4 osoby zatrudnione sa)i nawet kadrowej,ani ksiegowej nie mamy,szefo w biurze rachunkowym sie rozlicza,no a na nowinkach tez sie nie zna i o wszystko najpierw jezdzi i sie pyta.....

izabela...
mi podano artykuł z kodeksu pracy, na podstawie którego mi udzielono tego urlopu, także jest napisane czarne na białym
:-)
jeszcze muszę się dowiedzieć o ten urlop za 2010
:-)jeszcze muszę się dowiedzieć o ten urlop za 2010
URLOP MACIERZYńSKI OD 1 STYCZNIA 2010 R. – JAK STOSOWAć NOWE PRZEPISY - PRAWO PRACY - PORADY, DOKUMENTY KADROWE, KALKULATORY PłACOWE, WSKAźNIKI
wrzucam dla tych dziewczyn, które jeszcze nie złożyły wniosku o dodatkowy urlop macierzyński

wrzucam dla tych dziewczyn, które jeszcze nie złożyły wniosku o dodatkowy urlop macierzyński
izabela...
dziś dzwoniłam do pracy podpytać się m.in. o urlop wypoczynkowy za 2010 i tak jak pisałam, jeśli wybieram się np. od marca na wychowawczy, to urlop należy mi się tylko za styczeń i luty, a nie za cały 2010r.
reklama
_karincia_
Ja tam mimo wszystko będę wnioskowała o ten urlop wypoczynkowy za 2010r.dziś dzwoniłam do pracy podpytać się m.in. o urlop wypoczynkowy za 2010 i tak jak pisałam, jeśli wybieram się np. od marca na wychowawczy, to urlop należy mi się tylko za styczeń i luty, a nie za cały 2010r.

Najwyżej wydrukuje im to Urlop wypoczynkowy po urlopie macierzyńskim - Pytania - Serwis prawo-pracy.pl i podsunę pod nos