reklama
Gosik880
Fanka BB :)
Ja mam Avionaut Pixel. Córka ma już prawie 13 miesięcy i nadal w nim jeździ. My jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tego fotelika.Wkładka dla noworodka jest super. Bardzo dobrze wyprofilowana i można ją modyfikować w miarę wzrostu dziecka. Fotelik wypada bardzo dobrze w testach i do tego jest leciutki. Polecam zakup 
G
gość_AL19
Gość
Ja mam maxi cosi i według mnie jest super.
Oczywiście plus baza wtedy najlepsza wygoda
Oczywiście plus baza wtedy najlepsza wygoda
Liza
Ja mam maxi cosi pebble i tez z baza, polecam 
Samo zapinanie na pasy jej trudne?
Ja mam maxi cosi pebble i tez z baza, polecam![]()
Jaska.JDM
Avionaut pixel.Witam, czy są tu mamy które używały fotelika avionaut pixel lub maxi cosi pebble pro i-size. Jakie macie doświadczenia z trwałością itp? Ja już kompletnie nie wiem na który się zdecydować [emoji6]
Sprzedawca pokazał oba nam z tym jak zapiąć do bazy i bez bazy. Jak również jak fotelik zachowa się przy gwałtownym hamowaniu.
Bez ostrzeżenia uderzył w fotelik i w przypadku maxi cosi rączka sie złożyła i fotelik poleciał na oparcie fotela samochodu. W przypadku avionaut pixel rączka się nie złożyła tylko okazała sie dodatkowym zabezpieczeniem.
Liza
Uciazliwe, tak to wpinasz myk i juzSamo zapinanie na pasy jej trudne?
reklama
ilmenau
Mam avionaut pixel z bazą i jestem bardzo zadowolona, córka ma 13 miesięcy i jeszcze trochę nam posłuży. Dużym plusem jest wkładka dostosowujaca dla maluszkow, z różnymi modyfikacjami korzystaliśmy z niej do 7-8 miesiąca.
Polecam przymierzyć do auta, co lepiej pasuje. My też rozważaliśmy te dwa foteliki, oba pasowały do auta, ale wybralismy avionauta ze względu na wagę. Wierz mi, były momenty, że bardzo to doceniałam
Polecam przymierzyć do auta, co lepiej pasuje. My też rozważaliśmy te dwa foteliki, oba pasowały do auta, ale wybralismy avionauta ze względu na wagę. Wierz mi, były momenty, że bardzo to doceniałam