reklama

Fotki i filmiki

reklama
kurcze, to niesamowite, ze Kalinie tak ściemniały oczy!!:-) i widzę przygryza wargi:tak: a z włosami Hany to ostatnio jest problem po myciu z szybkim wysuszeniem- nie masz czego żałować;-)
a moje cichobiegi są idealne do chodzenia, bo Młoda ma chyba słuch absolutny :-D

miki a wiesz co to FOH
m8znn9.png
...jestes uszczypliwa !!!!:dry:
Julianek :-).

Miki ty kolorowa mamuśko.:-D

Mysia, bo Miki nie lubi sie chwalić.:tak:;-):-D
....co kolwiek miałas na myśli
yo6fp.gif
, ja lubie sie chwalic, zwłaszcza dziecmi i ich sukcesami.
14y1kjl.gif

mikimauro Maxio jest cudny :D pożycz :D
OSZALAŁA !!!!!;-):-p:-D:-D:-DSE ZRÓB TAKIEGO PREZESIKA:tak::tak::-D;-)

Maks jak zwykle oczęta powalają :tak:
Hani fryzurka cool, a ja tak jak larkaa od razu zwróciłam uwagę na kapcie :tak: świetne
Kalinki nie udało mi się już zobaczyć :no:
A oto Wercia jak próbuje wstać z leżenia
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=KGSA4RheeME"]YouTube - Wercia chce na nogi[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=_Q0fAPrDYrE"]YouTube - Coraz lepiej wychodzi[/ame]

Załączniki

• DSC00537.jpg
    DSC00537.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00522.jpg
    DSC00522.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Agniesia jakie Wercia robi smieszna minke taki dziobek na tym drugim filmiku i rzeczywiscie robi postepy:tak:

Larkaa niestety nie zdazylam na Kalinke zerknac ale na pewno jest piekna :-)

Agniesia kupiliście juz Werci pchacza? Ja sie zastanawiam czy już kupowac czy czekać, Zośka w sumie robi podchody isię podciąga na meblach.
Trochę Zosi, nasz królik który już na dobre sie zadomowił ipsi przyjacielenaszego dziecka. Zośka im najbardziej lubiz pyska wyrywac zabawki:)

Załączniki

• IMG_5023.jpg
    IMG_5023.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_5038.jpg
    IMG_5038.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_5229.jpg
    IMG_5229.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_5244.jpg
    IMG_5244.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_5137.jpg
    IMG_5137.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_5256.jpg
    IMG_5256.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_5050.jpg
    IMG_5050.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_5060.jpg
    IMG_5060.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_5080.jpg
    IMG_5080.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_5069.jpg
    IMG_5069.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 75
agniesia mnie też zaskoczyła minka na drugim filmiku :) To taka "rybka" trudna do zrobienia. A Wercia już to wyćwiczyła do perfekcji :szok::-)
antar - rany :) co Zośka ma na głowie na drugim zdjęciu? :szok::szok: wygląda jak kosmitka :-D:-D na dodatek różowy kosmita :-D

reklama
antar fajnie, że Zosia chowa się ze zwierzętami :) widać, że Wasz psiak to prawdziwy przyjaciel. A królika zazdroszczę - zawsze chciałam :P a co do pchacza, my mamy od jakiegoś czasu, dostaliśmy po kuzynie Kaliny. Kalina podciąga się normalnie na nim, ale ujść sama nie może, bo by sobie zęby wybiła (acha...przecież ona nie ma zębów :D), bo on za szybko przesuwa się do przodu po śliskim (trzeba by było na dwór z tym pójść) , nawet jak się kółka zblokuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry