reklama

Fotki i filmiki

No i czuje się jak ten koleś na tym zdjęciu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::sorry:
i pewnie tak śmierdzisz ;-):-p:sorry: nie pal- nie warto...

Komentuję:
JULKA juz tak pewnie stoi że ho ho!! i jak na nią patrzę to mi się marzy spineczka dla Hani, a ciagle zapominam kupić:zawstydzona/y:
Blanka wygląda bardzo sympatycznie w okularkach:-):-):-) żadna tam brzydUla:wściekła/y:
Julian Nasz Miłościwie sie uśmiecha- tak trzymaj!!

A Maks- no powiem Ci Miki, że ma niezły tyłeczek w tej pieluszce...:-D:-D:-D:-Dtylko mu nie pozwól chodzić w rozciagniętych dresach;-)

Dorzucam nas.
Hana jak widzicie dołącza nieśmiało do dzidziów stojących:-D:-D

Załączniki

• stojem.jpg
    stojem.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 67
  • stojem1.jpg
    stojem1.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 68
  • już postałam.jpg
    już postałam.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 71
reklama
sie miki nie przejmuj tym co inni mowią!!! ludzie zawsze będa gadac głupoty, zwlaszcza jak im sie nie uklada i komus zazdroszczą. ja to czasem nawet prowokuje do głupiego gadania i mam potem ubaw po pachy :-)
i martussa ma racje - na pewno smierdzisz :-P a kiedys była pewnie z Ciebie taka pachnaca kobitka ;-)

martussa fryzurka Hanki znowu stoi :-) cudo! chociaż mi sie i tak najbardziej podoba podpórka Hanki na drugim zdjęciu :-D interesująca :-D gdzie mozna taka dostac?

Ostatnia edycja:
dyskretnie to ja się przytulałam, nie chciałam, ze by zaliczyła spektakularny upad;-) a zdjecie z nią chciałam mieć :) stanęła i stała sama:-):-):-) pierwszy raz stanęła przy swoim ksesełku do karmienia...:-D:-D:-D no czad normalnie!!:-D:-D

Mysia- my z mężem podobnej urody jesteśmy, a Hanka tak naprawdę taka pomieszana jest... oby nogi miala po ojcu, i poopę- bo on nóżki ma zgrabne i długie i ksztaltne poślady;-)

Ostatnia edycja:
reklama
mikimauro Maxio jest cudny :D pożycz :D
martussa Hania jak zwykle fryz jakby piorun strzelił w rabarbar :D ciekawy kiedy moja będzie miała takie cudo na głowie bo narazie dopiero puszek jej się zrobił :D i masz super kapcie swoją drogą :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry