reklama

Fotki i filmiki

o rety rety jakie przecudowności, aż nie wiem co pisać miałam :-) bluza Pana Prezesa świetna, ale prezes lepszy, wiadomo :-)
Wreszcie Julianka zobaczyłam i ten uśmiech mnie zauroczył, super, uśmiechaj się księciuniu jak najwięcej.
Ewelinka a Twoja niunia to normalnie na modelkę w tych okularkach się nadaje :-)
Jurand akrobata haha dobrze że na radości się skończyło :-)
szcześliwa, córeczka na imprezę chyba się jakąś szykowała, taka urocza i na nóziach, świetna

reklama
no to jeszcze troche nas, tzn. Maxa :)))
1, Zabawa z mamusią [dzisiaj o 6,30 rano:dry:]
2,Wczorajsza kąpiel:-)
3,stoje, ale co dalej :confused:
4,zabawy ciąg dalszy:happy2:
ibxjpl.jpg

yfa6d.jpg

2dvmr6c.jpg

23ijfv4.jpg

Dziewczynki, dziekujemy za mile komentarze :-)

Teraz cofnelam sie o kilka stron i wypatrzylam inne cudenka: Gaba z loczkiem, czarujacego Mateuszka z rodzicami, bardzo dziewczeca Igusie no i slodkiego Gracjanka w czapce z pilotem. Wszystkie dzieci sa sliczne!

Miki - Maks to chyba raczej do tatusia, tak mi sie wydaje po spojrzeniu i usteczkach, co?

jolek, bo miki to kobieta o wielu wcieleniach i jak sie bawi z maxem to na całego wchodzi w role :-D
maxiu jest boski i jak dla mnie to cały Ty. a na tym pierwszym zdjeciu to jakby mówil - wyluzuj mamuska :-D

mamaflavii Julianek jest slodziutki

Dziewczynki, dziekujemy za mile komentarze :-)

Miki - Maks to chyba raczej do tatusia, tak mi sie wydaje po spojrzeniu i usteczkach, co?
:szok::szok::szok::dry::dry::dry::no::no::no:no wiesz co !!!!!!!!!!! przeciez mój ci on ....;-):-D:-D:-p
miki a co na tym pierwszym zdjęciu ta mamusia taka kolorowa :-p
:-p:-p:-pwwwwrrrrr......:wściekła/y::-D;-)

...ale se mamuśki nagrabiłyście u mnie, nie wybacze , normalnie że no....wwrrrr... STRZELAM FOCHA...

2uhs6dj.gif

miki, kobieto kocie, coś Ci z pyszczka dymi ;-) cera jakas ziemista...a kiedyś byla z Ciebie taka piekna kobieta :-) nie do twarzy Ci z tym fochem
NIE DRAŻNIJ KOCICY :-p:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-D:-D:-D:-D
dzisiaj zapaliłam dymka, a jużod tygodnia nie kopciłam, ale byłam na mieście[ po tygodniowej nie obecności] i takich żeczy się dowiedziałam , ze szkoda gadać[ oczywiście na mój temat], ludzie to mają za duzo czasu chyba. No wracajac do tematu, to się zestresowałam i musiałam się odstresować. No i czuje się jak ten koleś na tym zdjęciu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry