reklama

Fotki i filmiki

reklama
Ardzesh- Mila pod koniec drugiego filmu jakby mówiła: "Mamusiu- inne dzieci na forum dopiero raczkują- czy ja też mogę taką małą regresję, regresyjkę?? nie każ mi już lewa-prawa...":happy2:

jak pokażę Mojemu to nie uwierzy!!!!:tak::tak::tak: i szczerze zazdraszczam figuryy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wercia to taki slodki pultasek i jaka fajna minke robi na drugim filmiku:tak:
Zosia "samosia":-Djest super,widac ze odziedziczyla milosc do zwierzakow po mamie
Igusia smiga w tym chodziku jak zawodowiec,mala slicznotka;-)
Mila rewelacja:tak:a ty mamuska masz figure pierwsza klasa:blink:i widac po kim mloda urode odziedziczyla:yes:

MILA gratulacje :tak: kurcze a figury też zazdroszczę - chyba zacznę się odchudzać na nowo... A no i jeszcze jaki podkład muzyczny... Ale wzruszyłam się, ardzesh oby tak wam rosła dalej ;-)
WERCIA kto dogoni psa? Świetne :-) fajnie, jak dzieciaki rosną wśród zwierząt. antar ty tam masz super towarzystwo dla Zośki i widać, że jej się podoba.

Ostatnia edycja:
Wercia mnie rozłożyła na łopatki tymi minami :-) ganielane :-)
Zosia jest urocza w tych uszach i na drugim rzeczywiscie wgląda jak kosmitka!
ale sie usmiałam na filmiku z Igą w chodziku :-)

no i na koniec musze przyznac, ze oskara dostaje...Mila Rzepa i jej mama :-) Mila bo jest rewelacyjna, świetnie wykumała jak chodzic, a Ty ardzesh za role drugoplanową, bo wyglądasz super laseczko!

reklama
Mila znow 1 -sza na podium w chodzeniu, tylko mama jej troszkę przeszkadza...:-D:-D;-)
Iga wczoraj tatę wołała zacięcie
[video=youtube;dEdAn5Ui-z8]http://www.youtube.com/watch?v=dEdAn5Ui-z8[/video]

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry