Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ardzesh -Mila jest niesamowitatez bede tak chodzila z Mateuszkiem
Miki, czyli jeśli Mateusz pierwsze powiedzial ma-ma i ba-ba to nastepna bedzie córcia????)))
Teraz maly z upodobaniem mówi ta-taI bo-bek
A tu pare naszych zdjęć, na pierwszym prezentujemy zębolki![]()

teoretycznie tak, ale jak by nie towiesz, co złego to nie ja 
;-);-);-)

a uśmiech od ucha do uchai te perły w buzce , to jak dlamnie zdjęcie roku 

ale się uśmiałam

Poza tym siedzenie jej nie wystarcza, ona chce już stać, ale stanąć samemu - po co? Lepiej powspinać sie troszkę po mamie i niech pomoże. I oczywiście jak w końcu stoi, to od razu przebiera nogami do chodzenia. W łóżeczku dźwiga się po szczebelkach, ale tylko do klęku i oczywiście tylko z siadu, a gdy jej się znudzi klęczenie woła mnie by ją posadzić. Gdy próbuję ją przetrzymać, żeby sama spróbowała, oczywiście zaczyna się płacz
A na przemieszczanie się do przodu znalazła inny patent niż raczkowanie - jak tylko zrzucę na komp i załaduję na youtube to Wam pokażę 
Ja tez na poczatku nie wiedzialam ktore to zabki, nawet myslalam ze kiełki, ale nie-to dwójeczkiMonia - pierwsze zdjęcię powala na łopatki:-) Boskie!
Powiedz mi, te górne zęby to są dwójki czy trójki? Bo mojej Mili też wyszedł właśnie ten ząb a ja nie wiem który to jest![]()

) 
[video=youtube;ZYzY5k3bCJM]http://www.youtube.com/watch?v=ZYzY5k3bCJM&feature=youtube_gdata[/video]