reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

PIĘĘĘĘKNE MALEŃSTWA-WSZYSTKIE!!!:-) :-) :-)
uwielbiam ogladac zdjecia....ach zzyłam sie z forum BB i lubie wiedziec co u was słychac- buziaki od mamy i Sary dl awszystkich!

Emomadzia- twój maz ma brata bliznika(szwagier?):szok: :laugh2:
Pola rodzina Mikołajów the best:-)
Lucyann - wygladasz na b szczesliwa mamusie;-) Anii piekna rodzinka...no i ni etaka mała- w koncu jest was az trójka:tak:

reklama
Megi to nie jest brat blizniak mojego meza,a wrecz powiem,ze to maz jego siostry :-):-):-):-),ale u nas taka moda,ze chlopy takie z brodkami,łysi i brzuszki:-):-):-):-):-)

sliczna córeczka nineczko, kurcze rózowe ubranka są takie słodkie, odrazu mi się przypomina jak moja córcia była mała i taka różowa. Teraz raczej jest kolorowo ubierana:-D

witam wszystkich!
strasznie dawno mnie tu nie było.. po 3 miesiącach znowu mam internet, więc mogę pisać.
przesyłam zdjęcia Alicji, która urodziła się 26 października, chociaż termin miałam na 5 listopada.
pozdrawiam!

Anii jakie dluuugie wloski ma Twoja coreczka :-)
Patija jaki pulchnikutki dzidz :-)
Nineczka Hania wyglada na bardzo spokojne dzieciatko...hmm?:tak:
Sallomea witamy ponownie :-) a Ala jak z krainy czarow ;-)

reklama
Do góry