reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
a to my- 1 zdj- Sarenka tak witała nowy 2007 rok- o 24 obaliła cyca:-)
2- zdj- smieje si edo mamy
3 zdj- wsciekam sie gdy mi czapke założą
4 zdj- po spacerku spie jak zabita:tak:

Załączniki

• DSCN1515.JPG
    DSCN1515.JPG
    39,2 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCN1522.JPG
    DSCN1522.JPG
    32,6 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN1526.JPG
    DSCN1526.JPG
    31,7 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN1527.JPG
    DSCN1527.JPG
    34,6 KB · Wyświetleń: 44
tatulaz to na plowe pleckow .. a dzieciaczki do zjedzenia slicznosci i juz widac charakterki po ich slicnych buziach wiecie kiedys wydawalo mi sie ze chlopca od dziewczynki trudno w tak malym wieku rozpoznac ale teraz juz oczko troche sie wprawilo i odrazu widac te male damy ktore potem beda nasyzmi synowymi.....hihihihihihihi

Patija Konrad fajusi:-) :-) :-) oj beda panny za nim szalały- mamo pilnuj go;-)
A to moja pannica- panna Sara:-) - znów sie chwale- ale wczoraj tatus robił nam sesje zdjeciowa- bo mama ma new image:laugh2:

Załączniki

• DSCN1559.JPG
    DSCN1559.JPG
    38,1 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCN1568.JPG
    DSCN1568.JPG
    29,1 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN1570.JPG
    DSCN1570.JPG
    32,1 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCN1575.JPG
    DSCN1575.JPG
    33,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCN1572.JPG
    DSCN1572.JPG
    30,7 KB · Wyświetleń: 39
Fajny image :) ale dalej jak ja calujesz wygladasz jak Jolie!

Moja mala chyba bedzie ruda!!! nie mam pojecia po kim ale pod slonce ma czerwone wlosy..... hmmm a mialam nadzieje ze bedzie mala blondyneczka!

reklama
A to moja kluseczka.
1) z mamusią "leczymy" czkawutka
2) klusek w calej okazalości
3) lubię sobie leżeć w pozycji horyzontalnej ;-)

Do góry